fbpx

Wimbledon: Επιστρέφουν στα διπλά του Λονδίνου τα αδέρφια Τσιτσιπά

Wimbledon: Επιστρέφουν στα διπλά του Λονδίνου τα αδέρφια Τσιτσιπά

Θα παίξουν στα διπλά του Wimbledon (3-16/7) τα αδέρφια Τσιτσιπά, επιστρέφοντας στη διοργάνωση μετά από δύο χρόνια, με αρχικό στόχο τη δεύτερη νίκη τους σε Grand Slam διοργανώσεις, και μετέπειτα μία αξιόλογη πορεία.

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη σε Major διοργάνωση τον Γενάρη στην Αυστραλία, νικώντας τους Ρακμουμάρ Ραμανάθαν (Ινδία) και Μιγκέλ Άνχελ Ρέγιες Βαρέλα (Μεξικό) με 3-6, 7-5, 6-3, όμως μετέπειτα αποκλείστηκαν από τους Νιλ Σκάπσκι και Γουέσλεϊ Κούλχοφ με 7-6(8), 4-6, 10-7.

Φέτος δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και στο Roland Garros, συμπληρώνοντας έτσι το καρέ συμμετοχών τους στα μεγάλα ραντεβού της χρονιάς, όμως δεν κατάφεραν να περάσουν τον πρώτο γύρο, καθώς ηττήθηκαν από τους Μαρσέλο Αρεβάλο και Ζαν Ζουλιέν Ραγιέρ με 6-3, 3-6, 10-6. Από το εν λόγω δίδυμο έχουν ηττηθεί φέτος τρεις φορές!

Όσον αφορά την τελευταία φορά που αγωνίστηκαν στα διπλά του Λονδίνου, ήταν το 2021 όταν και ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από τους Χάουμε Μουνάρ και Κάμερον Νόρι με 7-5, 7-6(5), σε ένα αρκετά κλειστό ματς, που και εκεί θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις