fbpx

Πέρασε στον τελικό στο 15άρι της Σερβίας η Λάκη

Πέρασε στον τελικό στο 15άρι της Σερβίας η Λάκη

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Σερβίας η Μιχαέλα Λάκη, που έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές νίκες και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, που διεξάγεται το χρονικό διάστημα 19-25/6.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της 19χρονης Βραζιλιάνας, αλλά και No. 4 του ταμπλό, Άνα Καντιότο, με 7-5, 4-6, 7-5, έπειτα από τρεις(!) ώρες και 10 λεπτά αγώνα, και αύριο Κυριακή (25/6) θα διεκδικήσει τον τίτλο κόντρα στην συνομήλικη τενίστρια από τη Σερβία, αλλά και προερχόμενη από τα προκριματικά, Αντζιέλα Λαζάρεβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τις τελευταίες δύο μέρες η Λάκη παίζει ασταμάτητα στο τουρνουά, καθώς χθες είχε διπλή αποστολή στα μονά, ενώ σήμερα έπαιξε και στον προημιτελικό των διπλών που εκκρεμούσε, με συμπαίκτριά της την 21χρονη Σουηδέζα, Μάχα Ραντένκοβιτς.

Χθες η Λάκη πρώτα ξεπέρασε το εμπόδιο της 25χρονης Αμερικανίδας, αλλά και No. 732 του κόσμου, Κατερίνα Στιούαρτ, με 6-3, 7-5, ενώ μετά από λίγες ώρες αντιμετώπισε και κέρδισε την 21χρονη Γιαπωνέζα, αλλά και No. 5 του ταμπλό, Μάνα Καβαμούρα, με 6-4, 5-7, 6-4.

Σήμερα Σάββατο (24/6) στα διπλά, Λάκη και Ραντένκοβιτς ηττήθηκαν από τις No. 2 του ταμπλό, Άνα Καντιότο (Βραζιλία) και Αναστασία Ιαμάτσκινε (Καναδάς), με 6-4, 6-3, και έμειναν εκτός ημιτελικών.

Παρόλα αυτά, δε σταματά η ελληνική εκπροσώπηση στα διπλά, καθώς ακόμα εκεί βρίσκεται η Ελένη Χριστοφή, που συνεργάζεται με την 20χρονη τενίστρια από τη Σερβία, Νατάλιγια Σένιτς, και έχουν προκριθεί στον τελικό.

Το δίδυμο των Χριστοφή και Σένιτς ξεπέρασαν το εμπόδιο των Τζάστινα Μαρία Γκονζάλεζ Ντανιέλε (Αργεντινή) και Σίλβιε Ζουντ (Λίχτενστάιν) με 6-2, 7-6(4), και θα παίξουν αύριο κόντρα στις Καντιότο και Ιαμάτσκινε για τον τίτλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις