fbpx

Κάρλος Αλκαράθ: «Ο Κύργιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσει τον Τζόκοβιτς στο Wimbledon».

Κάρλος Αλκαράθ: «Ο Κύργιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσει τον Τζόκοβιτς στο Wimbledon».

Ο Ισπανός πιστεύει ότι ο Αυστραλός είναι εκείνος που διαθέτει τα καλύτερα όπλα για να νικήσει τον Σέρβο στο φετινό Wimbledon.

 Ο Κάρλος Αλκαράθ ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Roland Garros νωρίτερα αυτό το μήνα με τον 36χρονο στην συνέχεια να φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου και να μετράει πλέον 23 τίτλους Grand Slam. Ο Τζόκοβιτς είναι το μεγάλο φαβορί στα βρετανικά κορτ με τη δράση να αρχίζει τον επόμενο μήνα και ο Αλκαράθ έδωσε την άποψή του δίνοντας το παρών στο Queens.

«Πάντα έλεγα πως πιστεύω ότι μπορώ να νικήσω σε κάθε τουρνουά που παίρνω μέρος. Προφανώς στο γρασίδι η κατάσταση είναι λίγο πιο περίπλοκη καθώς δεν διαθέτω μεγάλη εμπειρία και στα ματς που έχω δώσει έχω δυσκολευτεί. Προφανώς ο Τζόκοβιτς, μαζί με τον Φέντερερ, είναι από τους κορυφαίους στην επιφάνεια», ήταν το σχόλιό του.

«Ο Κύργιος έχει ήδη παίξει τελικό στο Wimbedon και είναι πολύ καλός στο γρασίδι. Δεν λέω ότι δεν είμαι ικανός να νικήσω τον Τζόκοβιτς αλλά θεωρώ ότι έχω μικρότερες πιθανότητες συγκριτικά με τις άλλες επιφάνειας. Πιστεύω ότι ο Κύργιος έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να νικήσει τον Τζόκοβιτς από κάθε άλλο παίκτη».

 Ερωτηματικό ωστόσο αποτελεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αυστραλός ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό στο γόνατο, κάτι που τον ανάγκασε να αποσύρει την συμμετοχή του από το τουρνουά στο Χάλε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις