fbpx

Έμα Ραντουκάνου: «Μερικές φορές μετανιώνω για την κατάκτηση του US Open»

Έμα Ραντουκάνου: «Μερικές φορές μετανιώνω για την κατάκτηση του US Open»

Η Έμα Ραντουκάνου ήταν αφοπλιστική στις δηλώσεις της λέγοντας ότι μερικές φορές εύχεται να μην είχε κερδίσει ποτέ το US Open.

 Η Βρετανίδα έγινε ξαφνικά πρωταγωνίστρια όταν απέναντι σε όλα τα προγνωστικά πήρε το πρώτο της Grand Slam σε ηλικία 18 ετών τον Σεπτέμβριο του 2021 στη Νέα Υόρκη. Η ίδια έγραψε ιστορία ούσα η πρώτη που άρχισε από τα προκριματικά στην εποχή των Open που πήρε τον τίτλο, η νεότερη επίσης που το πετυχαίνει από το 2004 και η πρώτη Βρετανίδα μετά τη Βιρτζίνια Γουέιντ το 1968, χωρίς να χάσει σετ μάλιστα.

Από τότε η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς μία σειρά τραυματισμών και πολλών άλλων προβλημάτων την έφεραν στο νούμερο 128 της παγκόσμιας κατάταξης. Η 20χρονη μίλησε στην Sunday Times λέγοντας: «’Όταν νίκησα ήμουν εντελώς αφελής. Αυτό που κατάλαβα τα τελευταία 2 χρόνια είναι ότι με τον τίτλο έρχονται και πολλά άλλα προβλήματα που είναι δύσκολο να διαχειριστώ και πρέπει να κρατάω τον κύκλο των ανθρώπων μου όσο μικρότερο γίνεται», ήταν το σχόλιό της.

Η ίδια θα απουσιάσει από το φετινό Wimbledon μετά την χειρουργική επέμβαση σε καρπό και αστράγαλο. «Δεν είναι κακό πνευματικά να κάνεις ένα διάλειμμα και να νιώσεις ξανά την πείνα για επιτυχίες. Μετά την κατάκτηση του US Open η κατάσταση δεν ήταν εύκολη και πολλές φορές εύχομαι να μην είχα πάρει τον τίτλο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις