fbpx

Σάκκαρη: «Στόχος μου να φτάσω τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά» (vid)

Σάκκαρη: «Στόχος μου να φτάσω τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά» (vid)

Ευχαριστημένη με τον τρόπο προσέγγισης του σημερινού παιχνιδιού εμφανίστηκε στις on court δηλώσεις της η Μαρία Σάκκαρη, που επικράτησε στην αγωνιστική της πρεμιέρα στα μονά του Berlin Open της Αλιζέ Κορνέτ με 6-4, 6-2, και βρίσκεται στις καλύτερες “16” της διοργάνωσης.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για τις διαφορετικές συνθήκες του αγώνα, συγκριτικά μ’ αυτόν στο Νότιγχαμ πριν μία εβδομάδα, για το 1ο σετ της αναμέτρησης, αλλά και για τους στόχους που έχει θέσει στο Βερολίνο.

Πάνω στο «η Μαρία δε χάνει δύο φορές στο χορτάρι από την ίδια αντίπαλο», απάντησε: «Είναι ρητό; Αν το βγάλατε τώρα, το δέχομαι! Ήταν δύσκολο, την περασμένη εβδομάδα δεν έκανα καλό παιχνίδι.

Προσπάθησα αυτή τη φορά να κάνω διαφορετικά πράγματα και λειτούργησαν. Η Αλιζέ είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, βγάζει πολλά χτυπήματα.

Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές σήμερα, είχε υγρασία, και αυτό συντελούσε στο να είναι αργή και χαμηλή η αναπήδηση της μπάλας. Ήταν η πρώτη μου φορά φέτος στο κεντρικό γήπεδο και ήθελα να βρω ρυθμό, τα πήγα καλά».

Σχετικά με το πόσο δυσκολεύτηκε στο 1ο σετ, απάντησε: «Δεν ήταν εύκολο, βοήθησε το ότι ήμουν μπροστά με δύο μπρέικ. Έχασα το πρώτο και έσωσα αρκετά break point στο τελευταίο game, έδειξα δύναμη και καλό επίπεδο σε αυτό το σημείο».

Αναφορικά με τους στόχους της στο Βερολίνο, είπε: «Ο στόχος είναι να φτάσω τουλάχιστον στα ημιτελικά όπως πέρυσι. Το απόλαυσα τότε και τώρα υπάρχουν πολλές βελτιώσεις, που το κάνουν ένα από τα καλύτερα τουρνουά της σεζόν. Έχουμε καλό καιρό πλέον, η πόλη είναι εκπληκτική, καλό φαγητό, τι άλλο να ζητήσεις;»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις