fbpx

Halle Open: Με στόχο τα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Τζάρι

Halle Open: Με στόχο τα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Τζάρι

Τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στο γρασίδι του Χάλε θα διεκδικήσει σήμερα το απόγευμα (Τετάρτη, 21/6) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κόντρα στον 27χρονο Χιλιανό, αλλά και No. 28 του κόσμου, Νίκολας Τζάρι, η οποία θα του δώσει και το εισιτήριο για τους “8” του Halle Open.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο είναι η τρίτη κατά χρονική σειρά στην OWL Arena, και αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 17:00 (ώρα Ελλάδος). Η μετάδοση θα γίνει από το COSMOTESPORT 6HD, όπως και οι υπόλοιπες τρεις στο ίδιο κορτ.

Αυτή θα είναι μόλις η τρίτη συνάντησή τους στο Tour, αλλά και η δεύτερη φετινή, και αμφότεροι μετρούν από μία νίκη και μία ήττα. Την πρώτη φορά είχαν κοντραριστεί στο χορτάρι του Libema Open το 2019, με τον Χιλιανό να επικρατεί με 6-4, 3-6, 6-4 και να περνά στα προημιτελικά.

Φέτος έπαιξαν στο ATP 1000 του Μόντε Κάρλο, με τον Έλληνα πρωταθλητή να κερδίζει 6-3, 6-4, και να εξασφαλίζει την παρουσία του στους “8”. Παρόμοιες καταστάσεις και στη σημερινή “μονομαχία”, σε μία περίοδο που και οι δύο προετοιμάζονται για το μεγάλο ραντεβού στο Λονδίνο, το Wimbledon.

Θυμίζουμε, πως ο Στέφανος προέρχεται από τη δύσκολη, αλλά νικηφόρα πρεμιέρα του στο Χάλε, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Γκρεγκουάρ Μπαρέρ με 6-7(6), 6-4, 7-6(3), μετά από περίπου δυόμιση ώρες, ενώ ο Τζάρι κέρδισε τον Κορεντάν Μουτέ με 6-3, 7-5, για να βρεθεί στο δρόμο του No. 5 του κόσμου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις