fbpx

Τσιτσιπάς: «Το σερβίς μου αποδείχθηκε τεράστιο όπλο σήμερα» (vid)

Τσιτσιπάς: «Το σερβίς μου αποδείχθηκε τεράστιο όπλο σήμερα» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) στον 1ο γύρο του τουρνουά του Χάλε αντιμετώπισε τον Γκρεγκουάρ Μπαρέρ (Νο58) και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 κατάφερε να πάρει τα δύο επόμενα σετ και τη νίκη με 2-1 σετ (7-6, 4-6, 6-7).

Ο Έλληνας τενίστας μετά τον αγώνα του προχώρησε σε δηλώσεις και όταν ρωτήθηκε για το πώς διατήρησε την ψυχραιμία του όταν βρέθηκε πίσω στο δεύτερο σετ, απάντησε:

«Απλά προσπάθησα να χαμογελάσω. Κατά κάποιο τρόπο λειτούργησε. Σε εκείνο το σημείο σκέφτεσαι, “Έχω δώσει το 100%”. Προσπαθούσα να σκεφτώ, ‘Τι μπορώ να κάνω καλύτερα;’.

Δεν ήμουν πολύ συνεπής με τις επιστροφές μου. Είχε μερικά δεύτερα σερβίς όπου προσπάθησα να κάνω πολλά. Απλά σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει πολύ καλύτερα σε αυτόν τον τομέα και ψυχολογικά νομίζω ότι αυτό βοήθησε τον αντίπαλό μου “να ηρεμήσει”».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Αισθάνομαι τόσο πολύ στο φυσικό μου περιβάλλον όταν βρίσκομαι μπροστά στο φιλέ. Τα δυνατά σερβίς και βόλεϊ, δεν τα κάνω πολύ συχνά και νιώθω ότι το γρασίδι μου επιτρέπει να τα κάνω λίγο περισσότερο… Το σερβίς μου αποδείχθηκε τεράστιο όπλο σήμερα όσον αφορά το να μου δώσει το πρώτο βόλεϊ που έψαχνα και να κάνει τη ζωή μου λίγο πιο εύκολη στο φιλέ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις