fbpx

Berlin Open: Τη Δευτέρα (19/6) η πρεμιέρα της Σάκκαρη στα διπλά του Βερολίνου

Berlin Open: Τη Δευτέρα (19/6) η πρεμιέρα της Σάκκαρη στα διπλά του Βερολίνου

Εκτός από τα μονά, η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί και στα διπλά του Berlin Open (19-25/6), συνεργαζόμενη με την 32χρονη Κροάτισσα, αλλά και No. 30 του κόσμου, Πέτρα Μάρτιτς, ξεκινώντας από τον 1ο γύρο.

Το δίδυμο των Σάκκαρη και Μάρτιτς θα αντιμετωπίσουν αύριο Δευτέρα (19/6) τις Τσέχες Κατερίνα Σινιάκοβα και Μαρκέτα Βοντρούσοβα, με την αναμέτρησή τους να διεξάγεται στη 13:00 μετά το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος).

Εφόσον επικρατήσουν, θα παίξουν μετά από δύο μέρες είτε με τις Λάουρα Σιέγκεμουντ (Γερμανία) και Βέρα Ζβοράνεβα (Ρωσία), είτε με τις No. 4 του ταμπλό, τις Άννα Ντανίλινα (Καζακστάν) και Γιφάν Σου (Κίνα), με στόχο την είσοδό τους στην τελική 4αδα.

Αναφορικά με τα μονά της WTA 500 Γερμανικής διοργάνωσης, η 27χρονη Ελληνίδα θα κάνει την αγωνιστική της πρεμιέρα κόντρα στην Αλιζέ Κορνέ, στο πλαίσιο του 1ου γύρου, στοχεύοντας στη νίκη, που θα της δώσει την άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Νότιγχαμ, την περασμένη εβδομάδα.

Η αναμέτρησή τους λογικά τοποθετείται για την Τρίτη (19/6), χωρίς να έχει καθοριστεί ακόμα το κορτ και η ώρα, ενώ η νικήτρια της πρεμιέρας θα διασταυρωθεί μ’ αυτήν από την αναμέτρηση των Βικτόρια Αζαρένκα και Αλιαξάνδρα Σάσνοβιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις