fbpx

Halle Open: Η κλήρωση του Τσιτσιπά (pic)

Halle Open: Η κλήρωση του Τσιτσιπά (pic)

Στο Χάλε είναι η δεύτερη στάση της grass season του Στέφανου Τσιτσιπά, έπειτα από σύντομο πέρασμα του από τη Στουτγκάρδη για το Boss Open, όπου δεν είχε την πορεία που θα ήθελε, μιας και αποκλείστηκε από τον Ρισάρντ Γκασκέ.

Ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητές θα μπει στο κορτ από τον 2ο γύρο της ATP 500 διοργάνωσης, και θα βρει απέναντι τον 29χρονο Γάλλο, αλλά και No. 58 του κόσμου, Γκρεγκουάρ Μπαρέρ. Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, στον επόμνεο γύρο ο Στέφανος θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο ενός εκ των Νίκολας Τζάρι και Κορεντάν Μουτέ.

Αν όλα πάνε καλά. τότε πολύ πιθανό είναι να διασταυρωθεί στα προημιτελικά είτε με τον Φελίξ Οσέρ Αλιασίμ, είτε με τον Ντένις Σαποβάλοφ, ενώ στα ημιτελικά ενδέχεται να κοντραριστεί με έναν εκ των Γιανίκ Σίνερ, Γιαν Λέναρντ Στρουφ και Νικ Κύργιο.

Από το άλλο μισό του ταμπλό, πολλές αξιώσεις για να βρεθεί στο τελικό συγκεντρώνει ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, που και αυτός δε ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στο χορτάρι, ενώ αρκετές πιθανότητες για μία πορεία μέχρι τον τελικό συγκεντρώνουν και οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Χούμπερτ Χούρκατς.

Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά:
1R: Μπαρέρ
2R: Τζάρι/Μουτέ
QF: Αλιασίμ/Σαποβάλοφ
SF: Σίνερ/Στρουφ/Κύργιος
F: Μεντβέντεφ/Ζβέρεφ/Ρούμπλεφ/Χούρκατς

Πιθανοί προημιτελικοί:
Ντανιίλ Μεντβέντεφ-Μπαουτίστα Αγούτ
Αντρέι Ρούμπλεφ-Χούμπερτ Χούρκατς
Μπόρνα Τσόριτς-Γιανίκ Σίνερ
Φελίξ Οσέρ Αλιασίμ/Ντένις Σαποβάλοφ-Στέφανος Τσιτσιπάς

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις