fbpx

Boss Open: Το απόγευμα της Πέμπτης (15/6) η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στο γρασίδι

Boss Open: Το απόγευμα της Πέμπτης (15/6) η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στο γρασίδι

Πρεμιέρα στη grass season του θα κάνει σήμερα Πέμπτη (15/6) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, συμμετέχοντας στο ATP 250 τουρνουά της Στουτγκάρδης με την επωνυμία «Boss Open», αντιμετωπίζοντας έναν αρκετά δυνατό και έμπειρο τενίστα.

Ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του 36χρονου Γάλλου, αλλά και No. 55 του κόσμου, Ρίτσαρντ Γκασκέ, με την αναμέτρηση μεταξύ των δύο να είναι προγραμματισμένη για μετά τις 18:00 (ώρα Ελλάδος), ζωντανά από το COSMOTESPORT 6HD.

Αυτή θα είναι η 3η on court συνάντηση του No. 1 του ταμπλό με τον έμπειρο Γάλλο, με τις δύο προηγούμενες να έχουν γίνει πριν πέντε χρόνια.

Η πρώτη ήταν στη Ντόχα, με τον Στέφανο να επικρατεί με 6-3, 6-4 και να προκρίνεται στους “8”, ενώ η δεύτερη έγινε στο γρασίδι του Libema Open, με τον Γκασκέ να χαμογελά αυτή τη φορά στο τέλος, κερδίζοντας με 7-6(2), 7-6(4).

Αμφότεροι ήταν να κοντραριστούν και στον 2ο γύρο του φετινού Miami Open, όμως Γκασκέ αποσύρθηκε πριν την έναρξη του αγώνα λόγω τραυματισμού, και έτσι ο No. 5 του κόσμου προκρίθηκε άκοπα στην επόμενη φάση.

Ο νικητής της τελευταίας αναμέτρησης του κεντρικού κορτ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα που θα προηγηθεί μέσα στην ημέρα, ανάμεσα σε Γιαν Λέναρντ Στρουφ και Τόμι Πολ, ενώ το κίνητρο του Τσιτσιπά για μια καλή πορεία στην Στουτγκάρδη είναι αρκετά μεγάλο, καθώς αν φτάσει μέχρι τον τελικό θα “σκαρφαλώσει” μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη στο τέλος της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις