fbpx

Rothesay Open: Κόντρα στην Κορνέ η Σάκκαρη με στόχο τα προημιτελικά

Rothesay Open: Κόντρα στην Κορνέ η Σάκκαρη με στόχο τα προημιτελικά

Για τρίτη διαδοχική μέρα μπαίνει στο κορτ η Μαρία Σάκκαρη, προκειμένου να αντιμετωπίσει την 33χρονη Γαλλίδα, αλλά και No. 72 του κόσμου, Αλιζέ Κορνέ, στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Rothesay Open στο Νότιγχαμ.

Η αναμέτρηση τους είναι η δεύτερη κατά χρονική σειρά στο κεντρικό κορτ, και αναμένεται να αρχίσει λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος). Θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 6HD.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που ξεκίνησε ιδανικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο WTA 250 τουρνουά της Αγγλίας, νικώντας την Κινέζα Σιγιού Γουάνγκ με 6-2, 7-6(6), θέλει να πετύχει τη δεύτερη νίκης της στα μονά, ώστε για μία ακόμα χρονιά να εξασφαλίσει την παρουσία της στις “8”.

Από την άλλη, και η Γαλλίδα θέλει να συνεχίσει τις νικηφόρες εμφανίσεις της, έχοντας ήδη ξεπεράσει μέχρι στιγμής το εμπόδιο της Βρετανίδας Κατιέ Σβαν με 2-6, 6-1, 6-4, στον προγενέστερο γύρο.

Αναφορικά με την προϊστορία μεταξύ των δύο, έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές στο Tour κατά το παρελθόν, με την Μαρία να επικρατεί σε όλες, ενώ η τελευταία τους αναμέτρηση ήταν το 2020 στην Αγία Πετρούπολη. Η No. 8 του κόσμου είχε κερδίσει με 6-2, 6-4, και είχε περάσει στα προημιτελικά.

Αξίζει να θυμίσουμε επίσης, πως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε χθες τις προσπάθειές της στα διπλά του Νότιγχαμ, στο πλάι της 26χρονης Κροάτισσας, αλλά και καλής της φίλης, Ντόνα Βέκιτς, μετά την ήττα τους από τις Κριστίνα Μπούκσα και Μακότο Νινομίγια με 3-6, 6-4, 10-6.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις