fbpx

Rothesay Open: Εκτός προημιτελικών η Σάκκαρη

Rothesay Open: Εκτός προημιτελικών η Σάκκαρη

Δεν ήταν σε καλή μέρα η Μαρία Σάκκαρη, που γνώρισε την ήττα από την μαχητική Αλιζέ Κορνέ με 6-1, 6-4 σε 88 αγωνιστικά λεπτά, και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Rothesay Open, στο πλαίσιο του 2ου γύρου.

Η 27χρονη Ελληνίδα αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στο πρώτο μέρος, τόσο με το σερβίς της, όσο και με τις επιστροφές της στα δυνατά χτυπήματα της 33χρονης Γαλλίδας, και έτσι έχασε από νωρίς έδαφος.

Στο δεύτερο μέρος δεν είχε βρει τις λύσεις άμεσα, γι’ αυτό και “κυνηγούσε” στο σκορ εξ’ αρχής, προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση στου δρόμου τα μισά, όμως δεν τα κατάφερε και έτσι αποχαιρέτησε το Νότιγχαμ πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά.

Στα προημιτελικά της WTA 250 διοργάνωσης, η No. 72 του κόσμου θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καμίλα Τζόρτζι, ενώ η Σάκκαρη έχει κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα μπροστά της ώστε να προετοιμαστεί για το απαιτητικό τουρνουά στο Βερολίνο, στο οποίο θα βρίσκονται περισσότερες τενίστριες του Top-10.

Το ματς:

Αναφορικά με την εξέλιξη του παιχνιδιού, το 1ο σετ ήταν αποκλειστική υπόθεση της Κορνέ, που ξεκίνησε με 5/5 κερδισμένα games, έχοντας και δύο break στο ενδιάμεσο (5-0), ενώ είχε και τετραπλή ευκαιρία για break/set point στο 6ο game για να φτάσει σε bagel.

Ωστόσο η Σάκκαρη κατάφερε με ένα μεγάλο hold να σβήσει όλες τις απειλές και να παραμείνει στο σετ (5-1), όμως όχι για πολύ, καθώς έμεινε στον έναν πόντο στη συνέχεια, και έτσι απώλεσε την πρώτη στροφή του αγώνα (6-1).

Στο 2ο σετ, η Μαρία δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε τώρα το σερβίς της, καθώς η Γαλλίδα ξεκίνησε με νέο break τις προσπάθειές της, ενώ κράτησε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στους δύο πόντους τη συνέχεια, για να διευρύνει το προβάδισμά της (2-0).

Η διαφορά παρέμεινε ίδια μέχρι το 4ο game (3-1), ακολούθησαν δύο εκατέρωθεν break, με την απόσταση να εξακολουθεί να μένει ίδια (4-2), και μέχρι το φινάλε καμία δεν βρήκε ευκαιρία για break, με τη συγκυρία αυτή να εξυπηρετεί την Κορνέ που πήρε τη straight νίκη (6-4).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις