fbpx

Νικ Κύργιος: «Σκέφτηκα την αυτοκτονία μετά το Wimbledon του 2019» (vid)

Νικ Κύργιος: «Σκέφτηκα την αυτοκτονία μετά το Wimbledon του 2019» (vid)

Ο Αυστραλός αποκάλυψε ότι σκέφτηκε σοβαρά αν θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του μετά την ήττα στο Wimbledon του 2019.

 Ο Νικ Κύργιος έχει συχνά απασχολήσει με την κατάσταση της πνευματικής του υγείας με τον 28χρονο να αποκαλύπτει ότι χρειάστηκε θεραπεία μετά τον αποκλεισμό στο δεύτερο γύρο του τουρνουά εκείνης της χρονιάς από τον Ράφα Ναδάλ.

 Ο ίδιος δεν αναφέρεται για πρώτη φορά στις σκοτεινές περιόδους της ζωής του και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σε συνέντευξη που έδωσε και θα προβληθεί στο δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο Break Point.

“Σκέφτηκα σοβαρά αν ήθελα να αυτοκτονήσω. Έχασα στο Wimbledon. Ξύπνησα το πρωί και ο πατέρας μου καθόταν στο κρεβάτι και είχε βάλει τα κλάματα. Αυτό ήταν πολύ μεγάλο για εμένα. Είπα στον εαυτό μου, εντάξει, δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι, κατέληξα σε μία ψυχιατρική κλινική στο Λονδίνο για να λύσω τα προβλήματά μου», αποκάλυψε.

«Έπινα, έκανα χρήση ουσιών, έχασα την σχέση μου με την οικογένειά μου, έκανα μακριά όλους τους φίλους μου. Πονούσα και όλο μου το χέρι ήταν γεμάτο ουλές, αυτός είναι ο λόγος που φοράω το μανίκι, για να καλύπτω όλες αυτές τις ουλές».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις