fbpx

Rothesay Open, Σάκκαρη: «Πάντα πρέπει να είσαι προσεκτική όταν παίζεις με μια καλή παίκτρια στον 1ο γύρο»

Rothesay Open, Σάκκαρη: «Πάντα πρέπει να είσαι προσεκτική όταν παίζεις με μια καλή παίκτρια στον 1ο γύρο»

Με νίκη ξεκίνησε η Μαρία Σάκκαρη στο Νότιγμαχ, καθώς επικράτησε της Σιγιού Γουάνγκ με 6-2, 7-6(6) και εξασφάλισε την παρουσίά της στις “16” του Rothesay Open.

«Πάντα πρέπει να είσαι προσεκτική όταν παίζεις με μια καλή παίκτρια στον 1ο γύρο. Πρέπει να είσαι σε εγρήγορση σε κάθε πόντο, γιατί είναι και ο πρώτος αγώνας στο χορτάρι – αυτό φαντάζομαι ισχύει και για εκείνη. Ένιωσα καλά στο court, είχα καλή κίνηση και καλό σερβίς, συνολικά ήταν μια καλή εμφάνιση», είπε η Σάκκαρη στις δηλώσεις που έκανε από το court μετά την πρώτη της εμφάνιση στο Νότιγχαμ.

«Όταν χάνεις match points μπορεί να είναι κάτι που θα μπει στο κεφάλι σου και θα σε στοιχειώσει. Ευτυχώς, δεν έγινε αυτό σήμερα, έμεινα συγκεντρωμένη στον επόμενο πόντο και σ’ αυτό που έπρεπε να κάνω για να φέρω τον εαυτό μου σε ακόμα ένα match point», πρόσθεσε.

Τέλος, η Μαρία ρωτήθηκε και για το Νότιγχαμ, όπου πάντα παίρνει μεγάλη στήριξη και αγάπη από τον κόσμο: «Λατρεύω το Νότιγχαμ και νιώθω ότι κι ο κόσμος εδώ λατρεύει εμένα. Είναι ένα μέρος όπου ο κόσμος αγαπά το τένις και πάντα είμαι χαρούμενη όταν επιστρέφω εδώ».

Η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του Rothesay Open μια εκ των Κατιέ Σβαν και Αλιζέ Κορνέτ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις