fbpx

Πρωταθλήτρια στα διπλά στο 25αρι τουρνουά της Σερβίας η Γραμματικοπούλου

Πρωταθλήτρια στα διπλά στο 25αρι τουρνουά της Σερβίας η Γραμματικοπούλου

Στην κορυφή του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Σερβία στα διπλά έφτασε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, με παρτενέρ της την Σοφία Λανσέρε, που πραγματοποιήθηκε αυτές τις μέρες (5-11/6).

Το δίδυμο της 26χρονης Ελληνίδας τενίστριας κέρδισε στον σημερινό τελικό τις Γιασμίν Ορτένζι και Εκατερίνα Ρέινγκολντ με 6-3, 6-2, μέσα σε 59 λεπτά παιχνιδιού, και δίκαια κατέκτησε τον τίτλο της ITF διοργάνωσης, χωρίς να χάσουν σετ.

Μέχρι τον τελικό, οι πρωταθλήτριες αρχικά επιβλήθηκαν των Σελίνα Ατάι και Μαρία Μικαΐλοβα με 7-5, 6-3, μετέπειτα κέρδισαν τις Αλεξάνδρα Ποσπέλοβα και Εκατερίνα Βισνεβσκάια με 6-3, 6-3, και στα ημιτελικά κατάφεραν να επικρατήσουν των Σαπφώ Σακελλαρίδη και Λουίζα Μέγιερ Άουφ Ντε Χέιντε με 6-4, 7-5.

Αναφορικά με τα μονά, η Γραμματικοπούλου έχασε από την Δήμητρα Παύλου στον Ελληνικό “εμφύλιο” στη φάση των “8”, και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Μέχρι εκείνο το σημείο, η No. 1 του ταμπλό μετρούσε δύο νίκες. Πρώτα επικράτησε της Σάντρα Σαμίρ (Αίγυπτος) με 6-3, 6-1, και μετέπειτα της Ασεγιούλ Μερτ (Τουρκία) με 6-3, 6-2.

Αυτός είναι ο 5ος φετινός τίτλος για την No. 189 του κόσμου, αλλά και back to back, μιας και την προηγούμενη εβδομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια στο Ότοτσεκ της Σλοβενίας στα μονά, και από τους πέντε, οι τρεις αφορούν στα διπλά των διοργανώσεων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις