fbpx

Προκρίθηκε στα ημιτελικά στο 25αρι της Σερβίας η Παύλου

Προκρίθηκε στα ημιτελικά στο 25αρι της Σερβίας η Παύλου

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Σερβίας πήρε η Δήμητρα Παύλου, φτάνοντας στην 5η σερί της νίκη στη διοργάνωση, που διεξάγεται το χρονικό διάστημα 5-11/6.

Η 19χρονη Ελληνίδα κέρδισε στον Ελληνικό “εμφύλιο” την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου με 7-5, 6-3, μέσα σε μία ώρα και 38 λεπτά, και είναι μία νίκη μακριά από τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Στους δύο προηγούμενους γύρους στο κυρίως ταμπλό, η Παύλου αρχικά νίκησε την 18χρονη Σέρβα, Ίβα Σέπα, με 6-3, 6-1, ενώ στον 2ο γύρο επικράτησε της 22χρονης, και No354 της παγκόσμιας κατάταξης, Εκατερίνα Ρέινγκολντ, με 6-3, 7-6(2).

Από την άλλη, η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε κερδίσει στον 1ο γύρο την Σάντρα Σαμίρ (Αίγυπτος) με 6-3, 6-1, ενώ θα παίξει και στα ημιτελικά των διπλών του τουρνουά, στο πλάι της Σοφία Λανσέρε.

Εκεί θα κοντραριστεί με μία ακόμα Ελληνίδα η Βαλεντίνη, την Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία συνεργάζεται με την Λουίζα Μέγιερ Άουφ Ντε Χέιντε, και το νικητήριο ζευγάρι θα προκριθεί στον μεγάλο αυριανό τελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις