fbpx

Rothesay Open: Με wild card στο Νότιγχαμ η Σάκκαρη (pic)

Rothesay Open: Με wild card στο Νότιγχαμ η Σάκκαρη (pic)

Από το Νότιγχαμ θα ξεκίνησει την grass season της η Μαρία Σάκκαρη, που θα συμμετάσχει για τέταρτη φορά στο Rothesay Open (12-18/6), ευελπιστώντας να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που πήρε wild card για να αγωνιστεί στην Αγγλία, προέρχεται από τη σύντομη παρουσία της στο Παρίσι, όταν και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του Roland Garros από την φιναλίστ (μέχρι τώρα) Καρολίνα Μούχοβα, και ασφαλώς θέλει να ξεκινήσει στο γρασίδι με μια καλή πορεία στη WTA 250 διοργάνωση.

Πέρσι, η No8 του κόσμου πέτυχε μία νίκη και μία ήττα στο τουρνουά του Νότιγχαμ, και ολοκλήρωσε την πορεία της στα προημιτελικά. Αρχικά, νίκησε την Καναδέζα Ρεμπέκα Μαρίνο με ανατροπή στα σετ, 1-6, 6-3, 6-3, όμως στις “8” έχασε από την μετέπειτα κάτοχο του τίτλο, τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά, την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια με 6-4, 4-6, 6-3.

Μετά το Rothesay Open, θα ακολουθήσει το WTA 500 τουρνουά στο Βερολίνο (19-25/6), το οποίο θα αποτελέσει και πρόβα τζενεράλε του 3ου κατά χρονική σειρά Major της χρονιάς, του Wimbledon.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις