fbpx

Πέρασε στις “16” στο 25αρι τουρνουά της Σερβίας η Παύλου

Πέρασε στις “16” στο 25αρι τουρνουά της Σερβίας η Παύλου

Τρίτη διαδοχική νίκη και πρόκριση στον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό στο ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων της Σερβίας για την Δήμητρα Παύλου, το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες 5-11/6.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε της 18χρονης Σέρβας, και επίσης προερχόμενης από τα προκριματικά, Ίβα Σέπα, με 6-3, 6-1, και συνεχίζει στις “16” καλύτερες. Στα προκριματικά η Παύλου είχε bye πρόκριση στον 1ο γύρο, ενώ στον 2ο και τελευταίο κατάφερε να επικρατήσει της Άνια Πέτκοβιτς, κερδίζοντάς την με 6-1, 6-2.

Πρεμιέρα στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό θα κάνει τόσο η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, όσο και η Σαπφώ Σακελλαρίδη. Η Βαλεντίνη, ως No. 1 του ταμπλό, θα παίξει σήμερα κόντρα στην Σάντρα Σαμίρ (Αίγυπτος), ενώ η Σακελλαρίδη θα αγωνιστεί απέναντι στην Λάρα Στογιάνοφσκι (Σερβία).

Στα διπλά του τουρνουά, η Γραμματικοπούλου θα παίξει δίπλα στην Σοφία Λανσέρε, και το ζευγάρι αυτό βρίσκεται στο No. 2 του ταμπλό, ενώ η Σαπφώ θα συνεργαστεί με την Γερμανίδα Λουίζα Μέγιερ Άουφ Ντε Χέιντε, με στόχο την πρόκριση στις “8” καλύτερες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις