fbpx

Αλκαράθ: «Δε θα κερδίζω κάθε ματς κόντρα στον Τσιτσιπά» (vid)

Αλκαράθ: «Δε θα κερδίζω κάθε ματς κόντρα στον Τσιτσιπά» (vid)

Στη νίκη του κόντρα στον Λορένζο Μουζέτι, στους χαρακτηρισμούς για φαβορί, αλλά και στην επερχόμενη “μονομαχία” με τον Στέφανο Τσιτσιπά αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Κάρλος Αλκαράθ, που βρίσκεται στα προημιτελικά του Roland Garros για 2η διαδοχική χρονιά.

Ο 20χρονος Ισπανός ασφαλώς και γνωρίζει καλά το παιχνίδι του Στέφανου, όμως δεν πιστεύει πως θα είναι εύκολος ο αυριανός αγώνας, λέγοντας μάλιστα πως δε γίνεται να κερδίζει όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Παράλληλα, μίλησε για τους παράγοντες που τον οδήγησαν στη νίκη επί του 21χρονου Ιταλού, χθες Κυριακή 4/6, ενώ δε θέλει να σκέφτεται από τώρα για το No. 1 της παγκόσμιας κατάταξης και τον τίτλο, εστιάζοντας αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι του.

«Έχουμε παίξει μεγάλα παιχνίδια μαζί. Μπορεί να τα έχω κερδίσει όλα μέχρι σήμερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κερδίζω και κάθε ματς που θα παίζουμε. Πρέπει να είμαι πολύ συγκεντρωμένος, είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά σίγουρα το παιχνίδι του ταιριάζει καλά στο δικό μου».

«Πιστεύω ότι έπαιξα σε πολύ καλό επίπεδο. Τα χτυπήματά μου ήταν ποιοτικά, και βοηθούσαν στο επιθετικό μου παιχνίδι. Ήταν μία ολοκληρωτική εμφάνιση, από την πρώτη μέχρι την τελευταία μπάλα, οπότε είμαι χαρούμενος που πέρασα αυτόν το δύσκολο γύρο, κόντρα στο Λορένζο».

“Δεν σκέφτομαι την πίεση του No. 1, ούτε ότι είμαι φαβορί για το τουρνουά. Προσπαθώ να αφήσω αυτές τις σκέψεις. Σκέφτομαι μόνο το τένις μου και να χαμογελάω ότι και να γίνει. Αυτό είναι το κλειδί για μένα, να κάνω τον κόσμο να διασκεδάζει παρακολουθώντας τένις. Αυτό σκέφτομαι μέσα στο ματς».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις