fbpx

Τζόκοβιτς: «Το απόλαυσα σήμερα, ανυπομονώ για την επόμενη πρόκληση» (vid)

Τζόκοβιτς: «Το απόλαυσα σήμερα, ανυπομονώ για την επόμενη πρόκληση» (vid)

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τη σημερινή του επίδοση στον 4ο γύρο του Roland Garros εμφανίστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που επικράτησε του Χουάν Πάμπλο Βαρίλας με 6-3, 6-2, 6-2 σε λιγότερο από δύο ώρες παιχνιδιού, και θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Χατσάνοφ στους “8” του Παρισιού.

Στη σύντομη on court συνέντευξή του μετά το τέλος του αγώνα, ο Νόλε αναφέρθηκε στην ενέργεια που απορρόφησε από το κοινό, αλλά και το πως αισθάνθηκε τη σημερινή αναμέτρηση, κατά την οποία πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στο χώμα για φέτος, πάντα σύμφωνα με τον ίδιο.

Θυμίζουμε, πως ο Σέρβος έφτασε τις 17 συμμετοχές σε προημιτελική φάση στην Γαλλική πρωτεύουσα, ενώ σε Grand Slam διοργανώσεις τις 55(!), και θέλει άλλες τρεις για να ισοφαρίσει τον Ρότζερ Φέντερερ, που μετράει 58.

«Υπήρχε μεγάλη ενέργεια στο γήπεδο, κυρίως από το πλήθος αλλά και από εμένα. Το απόλαυσα πολύ, ήταν η καλύτερη επίδοσή μου στο τουρνουά μέχρι στιγμής.

‘Ήρθε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, καθώς μπαίνω στη δεύτερη εβδομάδα και προφανώς παίζω ακόμα έναν προημιτελικό, και όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα θα είναι πιο δύσκολα.

Μεγαλύτερες προκλήσεις, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που παίζω και ο τρόπος που αισθάνομαι τώρα, οπότε ανυπομονώ για μια νέα πρόκληση».

Είμαι σίγουρα καλύτερος σε σχέση με τους τελευταίους δύο μήνες. Οι τελευταίες 10 μέρες ήταν οι καλύτερες που ένιωσα από το Australian Open, οπότε είναι καλό. Αυτά είναι θετικά νέα. Πρέπει απλώς να συνεχίσω και να μην επιτρέψω στον εαυτό μου να σκεφτεί το μετά. Είμαι σε καλό δρόμο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις