fbpx

Roland Garros: Κλείνει το πρόγραμμα στο Suzanne Lenglen ο Τσιτσιπάς

Roland Garros: Κλείνει το πρόγραμμα στο  Suzanne Lenglen ο Τσιτσιπάς

Με στόχο την τέταρτη διαδοχική νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του Roland Garros θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον Σεμπάστιαν Όφνερ, σήμερα Κυριακή (4/6), στο πλαίσιο του 4ου γύρου της διοργάνωσης.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του No. 118 του κόσμου στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας στο Suzanne Lenglen, με την ώρα έναρξης του να αναμένεται μετά τις 19:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος). Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει από τις συχνότητες του Eurosport και του Eurosport Player.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν οι δύο παίκτες στο Tour, και τα κίνητρα τους είναι ασφαλώς διαφορετικά. Για τον 27χρονο Αυστριακό είναι η δεύτερη συμμετοχή στο Grand Slam του Παρισιού, και ήδη έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες του, αφού πέρσι είχε αποκλειστεί στον 1ο γύρο.

Όσον αφορά τον Στέφανο, που πραγματοποιεί την 7η διαδοχική παρουσία του στο 2ο Major της Γαλλικής πρωτεύουσας, θα επιδιώξει την 3η πρόκρισή του στην τελική 8αδα, με την οποία και θα υπερασπιστεί στο έπακρο τους 180 βαθμούς που έχει να καλύψει.

Παράλληλα, μπορεί το σενάριο για την άνοδο στο No. 1 να έσβησε για τώρα, όμως δεν παύει να έχουν ενδιαφέρον και οι υπόλοιπες θέσεις του Top-5 της παγκόσμιας κατάταξης. Μια ενδεχόμενη καλή πορεία, ή και η κατάκτηση του τίτλου στην Πόλη του Φωτός, μπορεί να φέρει τον Τσιτσιπά μέχρι και στο No. 2 του κόσμου.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως ο νικητής της αυριανής αναμέτρησης θα συναντήσει στα προημιτελικά του θεσμού τον νικητή της επίσης αυριανής “μονομαχίας”, ανάμεσα σε Κάρλος Αλκαράθ και Λορένζο Μουζέτι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις