fbpx

Roland Garros: “Καθάρισε” την Γουάνγκ σε 51 λεπτά η Σφιόντεκ (vid)

Roland Garros: “Καθάρισε” την Γουάνγκ σε 51 λεπτά η Σφιόντεκ (vid)

Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Ίγκα Σφιόντεκ να προκριθεί στις καλύτερες “16” του Roland Garros, πραγματοποιώντας double bagel επί της Σινγιού Γουάνγκ (6-0, 6-0), μέσα σε 51(!) λεπτά, συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις στο Παρίσι.

Η 22χρονη Πολωνή τενίστρια ολοκλήρωσε το ματς με 6 break στο σερβίς της No. 80 του κόσμου, είχε 21 winners και 11 αβίαστα λάθη, ενώ πέτυχε και το 2ο double bagel της για φέτος.

Η Σφιόντεκ στοχεύει ξεκάθαρα πρώτα στο να προκριθεί στα προημιτελικά, ώστε να υπερασπιστεί όσους βαθμούς έχει να καλύψει, και από εκεί και πέρα να διαφυλάξει το No. 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Παράλληλα, και η Κόκο Γκοφ πήρε την πρόκριση για τον 4ο γύρο, κάμπτοντας την αντίσταση της 16χρονης Μίρα Αντρέεβα με ανατροπή στα σετ (6-7(5), 6-1, 6-1), ενώ ακολούθησαν νωρίτερα τόσο η Σάρα Σόριβες Τόρμο, όσο και η Καρολίνα Μούχοβα.

Η πρώτη επωφελήθηκε από το walkover της No.4 του ταμπλό, Έλενα Ριμπάκινα, ενώ η Τσέχα, που απέκλεισε στον 1ο γύρο τη Μαρία Σάκκαρη, επικράτησε της Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου με 6-3, 6-2.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις