fbpx

Roland Garros: Καθαρή νίκη για τον Ντιμιτρόφ και πρόκριση στους “16” (vid)

Roland Garros: Καθαρή νίκη για τον Ντιμιτρόφ και πρόκριση στους “16” (vid)

Εύκολα πέρασε στον 4ο γύρο του Roland Garros ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, νικώντας τον Ντάνιελ Αλτμάιερ με 6-4, 6-3, 6-1, μετά από δύο ώρες και 7 λεπτά παιχνιδιού, και περιμένει είτε τον τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, είτε τον Φράνσις Τιάφο, για να διεκδικήσει την πρώτη συμμετοχή του στην τελική 8αδα.

Ο No. . 28 του ταμπλό κατάφερε να έχει τον έλεγχο και στα τρία set, ενώ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 7(!) break, ενώ μόνο σε 2 περιπτώσεις δεν κατάφερε να κρατήσει την ακεραιότητα του δικού του service.

Στο 1ο μέρος, προηγήθηκε με 3-0 εξ’ αρχής, κράτησε την απόσταση σε επίπεδα ασφαλείας μέχρι το 6ο game (4-2), όμως στη συνέχεια ισοφαρίστηκε, δεχόμενος το ένα από τα δύο break που υπέστη συνολικά στο παιχνίδι (4-4). Με love game (40-0) και νέο break στη συνέχεια όμως έκανε το πρώτο βήμα για τη νίκη (6-4).

Στο 2ο σετ, και πάλι πήρε τα πρώτα 3 games, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προσθέσεις του στο Γαλλικό κοινό, και στη συνέχεια κράτησε τη διαφορά στα ίδια επίπεδα, κλείνοντας μάλιστα τη 2η στροφή του αγώνα με ένα ακόμα love game (6-3).

Στο 3ο και τελευταίο μέρος της αναμέτρησης, μόνο ο Ντιμιτρόφ υπήρχε στο κορτ του Simonne Mathieu, κατακτώντας 5(!) σερί games, έχοντας προσθέσει ακόμα 3 break στο ενεργητικό του (5-0).

Μείωσε προσωρινά ο Αλτμάειρ, με δικό του break, αλλά δεν υπερασπίστηκε το service του στο τελευταίο game, και έτσι ο Βούλγαρος θα παίξει για την είσοδό του στην 8αδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις