fbpx

Roland Garros: Ο Φριτς ζήτησε από τον κόσμο να σωπάσει και αποδοκιμάστηκε έντονα (vids)

Roland Garros: Ο Φριτς ζήτησε από τον κόσμο να σωπάσει και αποδοκιμάστηκε έντονα (vids)

Δραματικό το φινάλε στο τελευταίο χθεσινό παιχνίδι του Suzanne Lenglen, με τον Τέιλορ Φριτς να κερδίζει με ανατροπή στα σετ των Αρθούρ Ρίντερκνες, και να ξεσπά σε έναν ιδιαίτερο πανηγυρισμό, ζητώντας από το Γαλλικό κοινό να σωπάσει.

Φυσικά και αυτή η ενέργεια του 25χρονου Αμερικανού προκάλεσε μεγάλο κύμα αποδοκιμασιών από τον κόσμο στις εξέδρες, με τον ίδιο να δείχνει να το διασκεδάζει, όμως πλέον γνωρίζει πως ο κόσμος δύσκολα θα το ξεχάσει, και ίσως δούμε κάτι ανάλογο και στο επόμενο παιχνίδι του.

Ήταν ξεκάθαρο πως ο κόσμος δε θα είναι με το μέρος του No. 8 του κόσμου, μιας και αντιμετώπιζε έναν παίκτη που παίζει στη χώρα του, μπροστά στους συμπατριώτες του. Αλλά μάλλον δεν μπορούσε να το διαχειριστεί αυτό και ξέσπασε κατά αυτόν τον τρόπο.

Οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της on court συνέντευξής του, η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με τον ίδιο να δίνει έναν επίλογο στο χθεσινό σκηνικό λέγοντας στο μικρόφωνο «Σας αγαπώ παιδιά».

Σχετικά με την ιστορία της αναμέτρησης, ο Φριτς επικράτησε του 27χρονου Γάλλου με 2-6, 6-4, 6-3, 6-4, και θα κοντραριστεί με τον Φρανσίσκο Σερούντολο, στο πλαίσιο του 3ου γύρου στο 2ο Major της χρονιάς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις