fbpx

Roland Garros: Δοκιμάστηκε αλλά πέρασε χωρίς να χάσει σετ ο Τζόκοβιτς (vids)

Roland Garros: Δοκιμάστηκε αλλά πέρασε χωρίς να χάσει σετ ο Τζόκοβιτς (vids)

Ο Σέρβος θα είναι παρών στον τέταρτο γύρο του γαλλικού όπεν μετά από μεγάλη μάχη στα πρώτα 2 σετ απέναντι στον Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε μία γιορτή του αθλήματος εντός του κορτ στα πρώτα δύο σετ καθώς το ένα εντυπωσιακό χτύπημα διαδεχόταν το επόμενο με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να παίρνει τα πρώτα δύο σετ στη διαδικασία του τάι-μπρέικ, το πρώτο με 7-4 και το δεύτερο με 7-5.

 Μελανό σημείο οι αποδοκιμασίες του κοινού για τον Τζόκοβιτς, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Τζον ΜάκΕνρο ο οποίος ήταν στο σχολιασμό του ματς για το Eurosport. “Γιατί αποδοκιμάζουν;», αναρωτήθηκε. «Όλοι παίρνουν ιατρικό τάιμ-άουτ. Είναι απόλυτα νόμιμο, έχει το δικαίωμα. Που είναι ο αντίπαλός του; Έχει πάει στα αποδυτήρια. Δεν γίνεται να αποδοκιμάζεις έναν παίκτη όταν ο άλλος δεν είναι καν στο κορτ. Δεν το καταλαβαίνω, αυτό, είναι απαράδεκτο», κατέληξε.

Το τρίτο και τελευταίο σετ όπως αποδείχθηκε σετ ήταν μία εντελώς διαφορετική υπόθεση με τον Τζόκοβιτς να παίρνει τον έλεγχο από νωρίς και με 6-2 εξασφάλισε την παρουσία του στη δεύτερη εβδομάδα της διοργάνωσης ενώ ο επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο νικητής από το ματς του Περουβιανού Χουάν Πάμπλο Βαρίγιας με τον Ούγγρο Χούμπερτ Χούρκατς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις