fbpx

Πέρασαν στον τελικό των διπλών στο 25άρι της Ισπανίας τα αδέρφια Σακελλαρίδη

Πέρασαν στον τελικό των διπλών στο 25άρι της Ισπανίας τα αδέρφια Σακελλαρίδη

Την πρόκριση για τον τελικό του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων στα διπλά πήραν οι Στέφανος και Δημήτρης Σακελλαρίδης, το οποίο διεξάγεται στη Λα Νάσια της Ισπανίας το χρονικό διάστημα 29/5-4/6.

Το Ελληνικό δίδυμο επικράτησε των Πατρίσιο Αλβαράδο (Εκουαδόρ) και Νίκολας Ραφαέλα Γκόλντμπεργκ Αλβιάνι (Ισπανία) με 6-0, 6-2, μετά από 61 αγωνιστικά λεπτά, και απομένει μία νίκη ακόμα για να στεφθούν πρωταθλητές.

Μέχρι τώρα, τα αδέρφια Σακελλαρίδη μετρούν τρεις σερί νίκες στην ITF διοργάνωση. Αρχικά επικράτησαν των Άνταμ Κάζμαρεκ (Πολωνία) και Χοάν Τόρες Εσπινόζα (Ισπανία) με 6-0, 6-3, ενώ στον 2ο γύρο κέρδισαν τους Σάι Καρτέεκ Ρέντι Γκάντα (Ινδία) και Τένισον Γουάιτινγκ (ΗΠΑ) με 6-4, 6-4.

Αναφορικά με τα μονά της ITF διοργάνωσης, ο Στέφανος Σακελλαρίδης είναι ο μόνος που αγωνίστηκε στο κυρίως ταμπλό, και ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του με συγκομιδή μία νίκη και μία ήττα.

Αρχικά, επικράτησε του Τούρκου Κιουζέι Σεκιρτζέ με 6-7(6), 6-2, 6-3, όμως στον 2ο γύρο “λύγισε” από τον Ισπανό, αλλά και No. 8 του ταμπλό, Ντάνιελ Μερίντα, με 3-6, 7-6(1), 6-0.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις