fbpx

Roland Garros: Πάτησε το γκάζι ο Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στον 3ο γύρο

Roland Garros: Πάτησε το γκάζι ο Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στον 3ο γύρο

Δυσκολεύτηκε αρκετά για ένα σετ ο Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Μάρτον Φούτσοβιτς, και να κερδίσει με 7-6(2), 6-0, 6-3, μετά από 2 ώρες και 44 λεπτά αγώνα, ώστε να προκριθεί στον 3ο γύρο του Roland Garros.

Στις 19 παρουσίες του στη διοργάνωση, από το 2005 μέχρι σήμερα, ο Νόλε μετρά 18 προκρίσεις στον 3ο γύρο, ενώ σημείωσε την 87η νίκη του στο Παρίσι (87-16), και παράλληλα διεύρυνε το σερί νικών του κόντρα στον 31χρονο Ούγγρο.

Στον επόμενο γύρο, ο 36χρονος Σέρβος θα αντιμετωπίσει τον Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, που νωρίτερα επικράτησε του Γάλλου Λούκα Βαν Ας με 6-4, 6-3, 7-6(6), για να συνεχίσει το ταξίδι στο Παρίσι, με στόχο φυσικά την κατάκτηση του 23ου Grand Slam στην καριέρα του.

Σχετικά με το παιχνίδι, στο 1ο σετ ο Νο2 του κόσμου τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Φούτσοβιτς, αν και είχε το αρχικό προβάδισμα, και κατάφερε να κάνει το πρώτο βήμα για τη νίκη μετά από περίπου 70(!) λεπτά.

Στα υπόλοιπα μέρη του αγώνα όμως δεν είχε πρόβλημα, μιας και στο 2ο δε χάρισε ούτε ένα game στον Ούγγρο, ενώ στο 3ο και τελευταίο κατάφερε να του σβήσει τις ελπίδες από το 5ο game και μετά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις