fbpx

Roland Garros: Οι δηλώσεις της Σάκκαρη πριν το ματς με τη Μούχοβα (vid)

Roland Garros: Οι δηλώσεις της Σάκκαρη πριν το ματς με τη Μούχοβα (vid)

Η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε στο Eurosport για τους στόχους και τις φιλοδοξίες της στο φετινό γαλλικό Όπεν.

Η Καρολίνα Μούχοβα θα είναι αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του Roland Garros με την Ελληνίδα να έχει φτάσει στα ημιτελικά του τουρνουά πριν δύο χρόνια. «Προφανώς θα ήθελα να φτάσω ξανά τόσο ψηλά. Ο στόχος είναι σε κάθε τουρνουά ο τίτλος. Θα ήταν υπέροχο αν βρεθώ ακόμα ψηλότερα και θα δοκιμάσω για το καλύτερο. Έχω ένα δύσκολο ταμπλό και θα είναι μία πρόκληση».

 Η Σάκκαρη γνώρισε την ήττα την περασμένη χρονιά από τη Μούχοβα και ρωτήθηκε αν αναζητά εκδίκηση. «Ήταν ένα πολύ αμφίρροπο ματς. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική, κάθε τουρνουά είναι διαφορετικό. Είναι μία πολύ καλή παίκτρια, ίσως η καλύτερη από αυτές χωρίς αρίθμηση στο ταμπλό. Έχω παίξει κι εγώ όμως καλά και νιώθω ότι ίσως ήρθε η στιγμή να πάρω εκδίκηση».

Η Κρις Έβερτ μίλησε για τις Big Three του γυναικείου τένις, της Ίγκα Σφιόντεκ, Έλενα Ριμπάκινα και Αρίνα Σαμπελένκα με την Σάκκαρη να σχολιάζει: «Είναι τρεις παίκτριες που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Αγωνίζονται χωρίς φόβο και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αξίζουν τις επιτυχίες που έχουν και είναι μία ωραία πρόκληση να τις αντιμετωπίζεις».

 Τέλος, η Ελληνίδα αθλήτρια αναφέρθηκε στο επίπεδο του γυναικείου τένις αυτή την εποχή. «Ίσως είναι πιο υψηλό από κάθε άλλη φορά. Υπάρχουν πολλές παίκτριες με καλή απόδοση, όχι μόνο στην πρώτη δεκάδα, οι πρώτες 100. Δύσκολα έχεις ένα άνετο ματς με ένα ευρύ σκορ και είναι συναρπαστικό επειδή το επίπεδο ανεβαίνει όλο και περισσότερο»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις