fbpx

Γκουτιέρες: “Μου φαίνεται φυσιολογικό να με παρατήσει ένας 23χρονος παρτενέρ”

Γκουτιέρες: “Μου φαίνεται φυσιολογικό να με παρατήσει ένας 23χρονος παρτενέρ”

Σε μία… αποδοχή της πραγματικότητας προχώρησε ο Σάνιο Γκουτιέρες, με αφορμή την πρόσφατη έναρξη της συνεργασίας του με τον Χερόνιμο Γκονθάλεθ στο τουρ. Ο Αργεντινός “γερόλυκος” του πάντελ, στα 39 του χρόνια παραδέχεται πως μπορεί παλαιότερα να τον πλήγωνε η απόφαση ενός συμπαίκτη να διακόψει τη συνεργασία μαζί του λόγω κάποιας άλλης ελκυστικότερης πρότασης, ωστόσο πλέον αυτό το θεωρεί ως κάτι φυσιολογικό… έως και αυτονόητο, ειδικά όταν πρόκειται για αρκετά νεαρότερο αγωνιστικό παρτενέρ.

“Συνήθισα να νιώθω φρικτά όταν κάποιος παρτενέρ με άφηνε ή όταν με έπαιρνε τηλέφωνο για να μου πει ότι έχει κάποιο άλλο πλάνο στο μυαλό του. Τώρα όμως μου φαίνονται όλα πολύ φυσιολογικά. Νομίζω πως είμαι στο μυαλό έτοιμος για ό,τι συμβεί, ειδικά στη δική μου περίπτωση. Είναι προφανώς πως δεν είναι ίδια τα πλάνα για έναν παίκτη 39 ετών με κάποιον που είναι 23 ετών.

Το αποδέχομαι πλήρως αυτό και έτσι ξέρω πως, παίζοντας με έναν νεαρότερο παρτενέρ, κάποια στιγμή μπορεί αυτός να αλλάξει γνώμη και να αναζητήσει έναν άλλο συμπαίκτη, με πιο μακροχρόνιο ορίζοντα συνεργασίας”, ανέφερε ο Γκουτιέρες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις