fbpx

Τερμάτισαν τη συνεργασία τους Τσιτσιπάς-Φιλιππούσης (pic)

Τερμάτισαν τη συνεργασία τους Τσιτσιπάς-Φιλιππούσης (pic)

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Μαρκ Φιλιππούση με την ομάδα του Στέφανου Τσιτσιπά, σύμφωνα με την ανάρτηση του πρώτου στο Instagram σήμερα το πρωί (Τρίτη 23/5), χωρίς να έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι της απόφασης αυτής.

Ο 46χρονος πρώην No. 1 του κόσμου, που συνεργαζόταν με τον 24χρονο Έλληνα πρωταθλητή κάτι λιγότερο από έναν χρόνο (από το περσινό Wimbledon) ήταν στο πλάι του Στέφανου σε κάθε ταξίδι μέχρι και τον φετινό Μάρτιο, όμως στη χωμάτινη σεζόν δεν είχε δώσει το παρόν σε καμία από τις διοργανώσεις.

Από ότι φαίνεται, αυτό δικαιολογεί και τη σημερινή ανάρτηση, αλλά και γενικότερα το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, μία εβδομάδα πριν, μάλιστα, από το 2ο χρονικά Grand Slam της χρονιάς, το Roland Garros, με τον No. 5 της παγκόσμιας κατάταξης να περιμένει την κλήρωσή του στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Στην ανάρτησή του, ο Φιλιππούσης έγραψε: «Στέφανε ευχαριστώ για την ευκαιρία να είμαι μέλος της ομάδας σου. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι και μια αξέχαστη εμπειρία, είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε μαζί στο σύντομο χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας. Σου εύχομαι υγεία, ευτυχία και επιτυχίες στο μέλλον εντός κι εκτός των κορτ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις