fbpx

Roland Garros: Με στόχο το παναφρικανικό όνειρο η Ονς Ζαμπέρ (vid)

Roland Garros: Με στόχο το παναφρικανικό όνειρο η Ονς Ζαμπέρ (vid)

Η Τυνήσια δηλώνει ότι θα αξιοποιήσει την πίεση για να πραγματοποιήσει το όνειρο μίας ηπείρου στο γαλλικό Όπεν.

 Η Ονς Ζαμπέρ θέλει να γίνει η πρώτη Αφρικανή αραβικής καταγωγής που θα πάρει τίτλο Grand Slam μπαίνοντας στο Roland Garros ως νούμερο 7 του ταμπλό. Το 2022 ήταν μία εξαιρετική χρονιά για εκείνη κερδίζοντας το Madrid Open προτού φτάσει στον τελικό σε Wimbledon και US Open, όπου γνώρισε την ήττα και στις δύο περιπτώσεις.

«Ήταν η σεζόν που περίμενα για πολύ καιρό», είπε η Ζαμπέρ στην σειρά εκπομπών του Eurosport με τίτλο The Power of Sport. «Βρέθηκα κοντά σε ένα όνειρο ζωής, να κατακτήσω ένα Grand Slam. Πιστεύω ότι η ζωή μου άλλαξε. Είναι γεγονός ότι όπου πηγαίνω το κοινό δίνει μεγαλύτερη προσοχή σε εμένα και αυτό με ευχαριστεί. Αισθάνομαι αυτή την πίεση, είναι μία όμορφη ευθύνη για εμένα».

Αυτή τη χρονιά έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς ωστόσο κατόρθωσε να φτάσει σε τέταρτο τίτλο καριέρας σε επίπεδο WTA, τον Απρίλιο στο Τσάρλεστον, ενώ βρέθηκε και στα ημιτελικά της Στουτγκάρδης. «Προφανώς υπάρχει πίεση αλλά θα την αξιοποιήσω για να διασφαλίσω ότι είμαι έτοιμη να πραγματοποιήσω το όνειρό μου, το όνειρο μίας ολόκληρης ηπείρου ανθρώπων».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις