fbpx

Roland Garros: Πρεμιέρα για την Γραμματικοπούλου στο Παρίσι

Roland Garros: Πρεμιέρα για την Γραμματικοπούλου στο Παρίσι

Διπλή Ελληνική εκπροσώπηση θα έχουμε στα προκριματικά του Roland Garros, τα οποία ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα (22/5), με τις Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Δέσποινα Παπαμιχαήλ να είναι έτοιμες να διεκδικήσουν την είσοδό τους στο κυρίως ταμπλό.

Πρώτη στις “μάχες” του Παρισιού θα ριχτεί η Βαλεντίνη, που αντιμετωπίζει στις 12:30 (ώρα Ελλάδος) την 21χρονη Αυστριακή, αλλά και No. 151 του κόσμου, Σινιά Κράους, στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού γύρου.

Εφόσον ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Κράους, η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα βρει μπροστά της είτε την Νάο Χιμπίνο (No. 118 του κόσμου), είτε την Να Λάε Χαν (No. 173), για τον 2ο και προ-τελευταίο γύρο των προκριματικών.

Θυμίζουμε, πως η Γραμματικοπούλου θα παίξει για 5η φορά στην Πόλη του Φωτός, μετρώντας μόλις μία συμμετοχή στο κυρίως ταμπλό, έπειτα από πρόκριση από την προκριματική φάση. Τις υπόλοιπες φορές, η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια αποκλείστηκε μία στον 3ο γύρο, και άλλες δυο από τον 2ο γύρο.

Αναφορικά με την Παπαμιχαήλ, η 30χρονη Ελληνίδα θα ξεκινήσει αύριο Τρίτη (23/5) τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις απέναντι στην 21χρονη Γιαπωνέζα και No. 141 του κόσμου (άλλοτε και No. 104), την Μογιούκα Ουτσιγίμα, που πέρσι είχε φτάσει μέχρι τον τελευταίο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις