fbpx

Μέχρι τα προημιτελικά στο 25αρι της Σερβίας η Κοροκοζίδη – Άγγιξε τον τελικό στα διπλά

Μέχρι τα προημιτελικά στο 25αρι της Σερβίας η Κοροκοζίδη – Άγγιξε τον τελικό στα διπλά

Ένα βήμα πριν τα ημιτελικά του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Σερβίας βρέθηκε η Έλενα Κοροκοζίδη, καθώς αποκλείστηκε στο πλαίσιο της φάσης των “8”, ενώ μία νίκη μακριά έφτασε και από τον τελικό των διπλών.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με ανατροπή στα σετ, 3-6, 7-6(2), 7-5, από την 23χρονη τενίστρια από το Καζακστάν, Ζίμπεκ Κουλαμπάγιεβα, μετά από δύο ώρες και 35 λεπτά αγώνα, και αποκλείστηκε στα προημιτελικά των μονών.

Η No. 871 του κόσμου, που προερχόταν από τα προκριματικά της ITF διοργάνωσης, ολοκλήρωσε την αγωνιστική της παρουσία πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, μετρώντας συνολικά τρεις νίκες και τέσσερις προκρίσεις, μιας και στον 1ο γύρο των προκριματικών είχε bye πρόκριση.

Όσον αφορά τα διπλά, και εκεί η Κοροκοζίδη έκανε μία αρκετά καλή πορεία, αφού έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του ταμπλό, στο πλάι της Αρίνα Μπουλάτοβα. Το Ελληνορωσικό δίδυμο έχασε από τις κορυφαίες του ταμπλό, Μαρτίνα Κούμπκα και Ζίμπεκ Κουλαμπάγιεβα με 6-3, 6-2, και έμεινε εκτός τελικού.

Στον 1ο γύρο επικράτησαν των Ζόε Κρίμελ (ΗΠΑ) και Μιριάνα Γιοβάνοβιτς (Σερβία) με 1-6, 6-2, 10-2, ενώ στις “8” πέρασαν άνευ αγώνα το εμπόδιο των No. 4 του ταμπλό, των Ταμάρα Κούροβιτς (Σερβία) και Ιλόνα Γεωργιάνα Γκιοράιε (Ρουμανία).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις