fbpx

Πέρασαν στον τελικό των διπλών στο 25αρι της Ισπανίας τα αδέρφια Σακελλαρίδη

Πέρασαν στον τελικό των διπλών στο 25αρι της Ισπανίας τα αδέρφια Σακελλαρίδη

Την πρόκριση για τον τελικό στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Ισπανίας πήραν οι Στέφανος και Δημήτρης Σακελλαρίδης, το οποίο διεξάγεται το χρονικό διάστημα 15-21/5.

Το Ελληνικό δίδυμο επικράτησε των Ισπανών Ιγκνάσιο Μπενζάλ Αλία και Άλβαρο Λόπεζ Σαν Μαρτίν με 7-6(3), 6-4, μέσα σε μία ώρα και 27 λεπτά αγώνα, και είναι μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου της ITF διοργάνωσης.

Μέχρι τώρα μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες-προκρίσεις. Στον 1ο γύρο επιβλήθηκαν των επίσης Ισπανών, Ρότζερ Ορντέιγ και Νιλ Ρέγκας Λουίς με 6-7(5), 6-3, 10-8, ενώ στους προημιτελικά νίκησαν τους No. 4 του ταμπλό, Νταβίντ Ζόρντα Σάντσις και Μπρούνο Πουγιόλ Ναβάρο με 7-5, 6-3, για να βρεθούν στους “4”.

Αναφορικά με τα μονά, μόνο ο Στέφανος Σακελλαρίδης βρέθηκε στο κυρίως ταμπλό, και σήμερα έμεινε εκτός συνέχειας από τον 2ο γύρο.

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας έχασε από τον 27χρονο Ισραηλινό, αλλά και No. 5 του ταμπλό, Ντάνιελ Κούκιερμαν, με 6-4, 6-4. Στον 1ο γύρο νίκησε τον 24χρονο Ισπανό, και προερχόμενο από τα προκριματικά, Μπέντζαμιν Γουίντερ Λόπεζ, με 7-5, 6-1.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις