fbpx

Πέρασε στον 2ο γύρο στο 25άρι της Ισπανίας ο Σακελλαρίδης

Πέρασε στον 2ο γύρο στο 25άρι της Ισπανίας ο Σακελλαρίδης

Πρεμιέρα με νίκη για τον Στέφανο Σακελλαρίδη στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων στην Ισπανία, το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες (15-21/5).

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας επικράτησε στα δύο σετ του 24χρονου Ισπανού, και προερχόμενου από τα προκριματικά, Μπέντζαμιν Γουίντερ Λόπεζ, με 7-5, 6-1, σε διάστημα μίας ώρας και 29 λεπτά παιχνιδιού, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους “16”.

Εκεί, ο No. 590 του κόσμου θα αντιμετωπίσει τον 27χρονο Ισραηλινό, αλλά και No. 5 του ταμπλό, Ντάνιελ Κούκιερμαν, με στόχο την είσοδό τους στους “8” της ITF διοργάνωσης.

Παράλληλα, ο Σακελλαρίδης στρέφει την προσοχή του και στα διπλά, καθώς μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη βρίσκονται στα προημιτελικά του ταμπλό, και θα αντιμετωπίσουν τους Ισπανούς, αλλά και No. 4 του ταμπλό, Νταβίντ Ζόρντα Σάντσις και Μπρούνο Πουγιόλ Ναβάρο, διεκδικώντας την πρόκριση στα ημιτελικά.

Στον 1ο γύρο, το Ελληνικό δίδυμο επικράτησε των επίσης Ισπανών, Ρότζερ Ορντέιγ και Νιλ Ρέγκας Λουίς με 6-7(5), 6-3, 10-8, ενώ εκτός συνέχειας από τα διπλά έμεινε ο Μιχάλης Σακελλαρίδης, που έχοντας για συμπαίκτη του τον Αμερικανό Κάιλ Οβερμέιερ, ηττήθηκαν από τους Ντάνιελ Κούκιερμαν και Μαριάνο Κέστελμποϊμ με 6-1, 6-0.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις