fbpx

Rome Masters: Πολλά νεύρα από τον Τιάφο (vid)

Rome Masters: Πολλά νεύρα από τον Τιάφο (vid)

Ο Φράνσις Τιάφο εξέφρασε τον εκνευρισμό του κατά τη διάρκεια του ματς για τον τρίτο γύρο του ιταλικού όπεν απέναντι στον Λορέντσο Μουζέτι.

Η βροχή έκανε για μία ακόμη φορά την εμφάνισή της στην ιταλική πρωτεύουσα και στο ματς για το γύρο των 32 κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ. Η αναμέτρηση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Τζέι Τζέι Γουλφ είχε ήδη διακοπεί για αρκετά λεπτά προτού ληφθεί η ανάλογη απόφαση και στο άλλο ματς με τον Ιταλό να προηγείται του Αμερικανού με 5-7 6-4 2-1.

«Φράνσις, το κορτ είναι μια χαρά προς το παρόν», είπε ο διαιτητής Τζάουμε Καμπιστόλ στην αρχή του τρίτου σετ όπου ο Αμερικανός ήταν πίσω με μπρέικ. «Βρέχει δυνατά, πως γίνεται να παίζουμε;», αναρωτήθηκε φωναχτά ο Αμερικανός ο οποίος στην συνέχεια δεν δίστασε να απευθυνθεί στον επιδιαιτητή, Αλί Νίλι.

«Πως γίνεται να παίζουμε σε αυτό το κορτ όταν βρέχει τόσο δυνατά; Δεν με ενδιαφέρει! Πως γίνεται να παίζουμε. Αστειεύεστε! Όλοι σας παίζετε παιχνίδια. Φυσικά και δεν σταματάτε επειδή αντιμετωπίζω έναν Ιταλό».

Τελικά η διακοπή ήρθε στο τρίτο σετ με τον Τιάφο να είναι πίσω με 2-1 στο τρίτο σετ ωστόσο ο Αμερικανός συνέχισε να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του. «Διαμαρτυρήθηκα από το πρώτο γκέιμ. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει το ραντάρ καιρού επειδή βλέπω τον ουρανό. Το ίδιο συνέβη και τις προάλλες. Βρίσκομαι στο χώρο εδώ και 8 χρόνια, ανάγκασα ποτέ κάποιον μα βρεθεί στο κορτ με αυτές τις συνθήκες; Σταματάμε τώρα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις