fbpx

Αποκαλύψεις από τον πρώην προπονητή της Έμα Ραντουκάνου

Αποκαλύψεις από τον πρώην προπονητή της Έμα Ραντουκάνου

Ο Άντριου Ρίτσαρντσον, ο προπονητής που οδήγησε την Έμα Ραντουκάνου στον τίτλο στο US Open μίλησε για την στιγμή που χώρισαν οι δρόμοι τους.

 Λίγο μετά το τουρνουά οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην συνεχίσουν μετά με τις φήμες να θέλουν τον Ρίτσαρντσον να επιθυμεί να συνεχίσει προπονώντας το γιό του ωστόσο ο ίδιος επιβεβαιώνει ότι ήθελε να συνεχίσει με τη Βρετανίδα που έγινε η πρώτη που κερδίζει Grand Slam έχοντας αρχίσει από τα προκριματικά.

«Το γεγονός είναι ότι είχα ένα συμβόλαιο 9 εβδομάδων με την Έμα και σκέφτηκα ότι είναι μία καλή ιδέα για να δούμε πως μπορούμε να προχωρήσουμε. Το συμβόλαιο έληγε με την ολοκλήρωση του US Open», είπε ο Ρίτσαρντσον στη Daily Mail, στην πρώτη του συνέντευξη μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη Ραντουκάνου.

 «Ήθελα να συνεχίσω και είχα ένα σχεδιασμό μαζί της. Αυτό που ακούστηκε για το γιό μου είναι αναληθές και το ακούω συνέχεια. Μετά από 10 ημέρες από την ολοκλήρωση του US Open δεν είχα συμβόλαιο. Ήμασταν στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων αλλά δέχθηκα μία κλήση από τον ατζέντη της που μου είπε ότι θέλουν να ακολουθήσουν μία διαφορετική κατεύθυνση και αυτό ήταν το τέλος».

Ο ίδιος συνέχισε τις αποκαλύψεις λέγοντας: «Σίγουρα έμαθα πολλά από την όλη εμπειρία. Η ζωή προχωρά και είμαι πολυάσχολος. Μετά τα όσα συνέβησαν με την Έμα είχα προτάσεις να επιστρέψω, τόσο στο WTA όσο και στο ATP Tour. Το timing δεν ήταν το κατάλληλο αλλά το να επιστρέψω είναι σίγουρα κάτι που θέλω να κάνω στο μέλλον».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις