fbpx

Μπόρις Μπέκερ: «Πρότυπο για τη νέα γενιά ο Άντι Μάρεϊ»

Μπόρις Μπέκερ: «Πρότυπο για τη νέα γενιά ο Άντι Μάρεϊ»

Ο Μπόρις Μπέκερ χαρακτήρισε ως το απόλυτο πρότυπο των νέων τον Άντι Μάρεϊ για την κίνηση του να αγωνιστεί σε τουρνουά Challenger.

 Ο 35χρονος Βρετανός χρειάστηκε να πάει ένα επίπεδο κάτω και να παίξει στο τουρνουά της Εξ-Αν-Προβάνς όπου πήρε τον τίτλο απέναντι στον Τόμι Πολ, τον πρώτο του από το 2019 μετά τον αποκλεισμό του στον πρώτο γύρο σε Μόντε Κάρλο και Μαδρίτη. Μπορεί ο Μάρεϊ να αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο και στη Ρώμη ωστόσο ο Γερμανός κάτοχος 6 τίτλων Grand Slam έδωσε έμφαση στο παράδειγμά του.

«Το ερώτημα είναι, γιατί να παίξει σε τουρνουά Challenger; Επειδή απλά ξέρει ότι και ο Άντι Μάρεϊ χρειάζεται παιχνίδια και νίκες στο κορτ. Τώρα είναι στο κόκκινο χώμα που δεν του αρέσει και δεν τον πειράζει να αγωνιστεί σε Challenger. Τι κάνει; Νικά απέναντι στον Τόμι Πολ που είναι στους πρώτους 20 της παγκόσμιας κατάταξης».

 Ο ίδιος συνέχισε μιλώντας στο γερμανικό Eurosport. «Για την ακρίβεια κάνει όσα θα συμβούλευε έναν νέο να κάνει, ως πρώην νούμερο 1 κόσμου, δύο φορές νικητής του Wimbledon, επειδή γνωρίζει ότι πρέπει να έχει αγωνιστική φόρμα. Για εμένα αποτελεί το απόλυτο πρότυπο για τη νέα γενιά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις