fbpx

Rome Masters, Τζόκοβιτς: «Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που έκλεισα το ματς» (vid)

Rome Masters, Τζόκοβιτς: «Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που έκλεισα το ματς» (vid)

Δύσκολη, αλλά νικηφόρα πρεμιέρα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Rome Masters, που επικράτησε στα δύο σετ, και μετά από ένα οριακό tie-break του μαχητικότατου Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί με 7-6(5), 6-2, μετά από μία ώρα και 52 λεπτά αγώνα, και πέρασε στον 3ο γύρο της Ρώμης.

Ο 35χρονος Σέρβος τενίστας, λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού, μίλησε στην κάμερα της ATP για το πως είδε την αγωνιστική του ετοιμότητα, τον αντίπαλό του, ενώ αναφέρθηκε και σε μερικά σημεία της αναμέτρησης, τα οποία θεώρησε καθοριστικά για την έκβασή της.

«Δεν είμαι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο, εξακολουθώ όμως να βρίσκω τα χτυπήματα που θέλω, και να βρίσκω τους χώρους μου στο κορτ. Είναι πάντα λίγο δύσκολο να παίζεις με κάποιον για πρώτη φορά. Ο Ετσεβερί είναι ειδικός στις χωμάτινες επιφάνειες.

Ξεκίνησε καλύτερα από εμένα, εκμεταλλεύτηκε το νωθρό μου ξεκίνημα, όμως πήρα τις ευκαιρίες μου στο πρώτο σετ. Το δεύτερο σετ ήταν καλό , ειδικά τα τελευταία τρία ή τέσσερα game. Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που έκλεισα το ματς».

«Σε τέτοια ματς πρέπει να είσαι ότι είσαι στο 100%. Υποθέτω, όμως, πως τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να είσαι, αλλά θέλεις να δείξεις στον αντίπαλό σου ότι είσαι στον αγώνα, προσπαθώντας να παλέψεις για κάθε μπάλα. Υποθέτω ότι αυτό συνέβη και χθες, είναι κάτι σαν τη γάτα με το ποντίκι στο χώμα πάντα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις