fbpx

Rome Masters: Η ώρα και το κανάλι της πρεμιέρας του Τσιτσιπά στη Ρώμη

Rome Masters: Η ώρα και το κανάλι της πρεμιέρας του Τσιτσιπά στη Ρώμη

Σήμερα Σάββατο (13/5) θα κάνει την αγωνιστική του πρεμιέρα στο Rome Masters ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για τον 2ο γύρο της ATP 1000 διοργάνωσης, κόντρα στον Νούνο Μπόργες.

Η αναμέτρηση αυτή είναι η 3η κατά χρονολογική σειρά στη Grand Stand Arena, και αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος), ενώ η μετάδοσή της θα γίνει ζωντανά από το COSMOTESPORT 6HD.

Θυμίζουμε, πως ο 26χρονος Πορτογάλος επικράτησε του Ντούσαν Λάγιοβιτς με 6-4, 6-1 για να προκριθεί στους καλύτερους “64”, και να βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον No. 5 του κόσμου στο Tour.

Όσον αφορά τον Μπόργες, μέχρι τώρα πραγματοποιεί μία αρκετά καλή σεζόν, δεδομένου ότι έχει φτάσει μέχρι τους “32” σε Εστορίλ και Βαρκελώνη, στη Μαδρίτη αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, ενώ στο πρόσφατο Challenger που συμμετείχε έφτασε μέχρι τον τελικό στα διπλά.

Αντίθετα, ο Στέφανος θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του στο χώμα, έχοντας φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο, τον τελικό της Βαρκελώνης, αλλά και τον προημιτελικό της Μαδρίτης.

Στη Ρώμη, θέλει μία εξίσου καλή πορεία όπως πέρυσι, που έφτασε μέχρι τέλους, για να καλύψει τους 600 βαθμούς που έχει να υπερασπιστεί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις