fbpx

Μπόρις Μπέκερ: «Ο Αλκαράθ ξαναγράφει την ιστορία»

Μπόρις Μπέκερ: «Ο Αλκαράθ ξαναγράφει την ιστορία»

Ο Ισπανός Κάρλος Αλκαράθ θα επιστρέψει στο νούμερο 1 κόσμου στις 22 Μαϊου και θα πάει ως το πρώτο όνομα στο γαλλικό Όπεν.

Ο ίδιος έχει ρεκόρ 29-2 αυτή τη χρονιά μετρώντας ήδη 10 τίτλους, μεταξύ των οποίων το US Open, με τον Μπόρις Μπέκερ να μιλά στο γερμανικό Eurosport λέγοντας ότι ο Ισπανός γράφει ξανά την ιστορία του αθλήματος.

«Ο Κάρλος παίζει τένις πολύ διαφορετικά. Αυτό που με εντυπωσιάζει περισσότερο είναι το δυναμικό του στιλ παιχνιδιού. Όταν χτυπάει με το φόρχαντ και με full topsin, δεν αφήνει περιθώριο», τόνισε.

«Όποιος τολμά να μπει σε ένα ράλι απέναντί του είναι χαμένος. Συνηθίζαμε να το λέμε αυτό για τον Ναδάλ και τον Τζόκοβιτς αλλά ο Αλκαράθ έχει ακόμα περισσότερη δύναμη και ακόμα περισσότερο topspin στα χτυπήματά του, αυτός είναι και ο λόγος που ξαναγράφει την ιστορία του τένις».

Ο Μπέκερ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην σταθερότητα που δείχνει ο 20χρονος τενίστας στην απόδοσή του. «Είμαι εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι παίζει με αυτό τον τρόπο φέτος. Είναι ήδη πολύ δύσκολο να εμφανίζεσαι στο προσκήνιο και να κερδίζεις από τα πρώτα σου τουρνουά. Ακόμα και μετά τους τραυματισμούς συνεχίζει να παίζει τένις όπως και πριν, με εμφανίσεις κορυφαίου επιπέδου. Για εμένα αποτελεί ένδειξη ότι θα μείνει ψηλά. Αν μείνει υγιής θα είναι διεκδικητής τίτλων Grand Slam για τα επόμενα 10 χρόνια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις