fbpx

Italian Open: Στους 16 Νόρι και Σίνερ, αποκλείστηκε ο Οζέρ-Αλιασίμ (vids)

Italian Open: Στους 16 Νόρι και Σίνερ, αποκλείστηκε ο Οζέρ-Αλιασίμ (vids)

Ο Κάμερον Νόρι πέρασε στους 16 του ιταλικού όπεν νικώντας τον Αλεξάντρ Μίλερ, όπως και ο ντόπιος Γιάνικ Σίνερ.

Ο Βρετανός Νόρι δυσκολεύεται στο χώμα αυτή την σεζόν μετρώντας μόλις δύο νίκες συνολικά στα τουρνουά σε Μόντε Κάρλο, Βαρκελώνη και Μαδρίτη ωστόσο στη Ρώμη δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα για να φτάσει στη νίκη με 6-2 6-3 απέναντι στον Μίλερ σε ένα ματς με διάρκεια 74 λεπτών. Ο 27χρονος είχε τέσσερις άσσους και 20 winner και θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Ούγγρο Μάρτον Φούτσοβιτς.

Εντυπωσιακά άρχισε τις υποχρεώσεις του μπροστά στο κοινό της χώρας του ο Γιάνικ Σίνερ με τον Ιταλό να νικά 6-1 6-4 τον Θανάση Κοκκινάκη που άρχισε από τα προκριματικά. Με 25 winner και με ποσοστό επιτυχίας 96% στο πρώτο σερβίς ο Σίνερ θα αντιμετωπίσει στην συνέχεια τον Αμερικανό Αλεξάντερ Σεβτσένκο.

YouTube video

Η έκπληξη σημειώθηκε με τον αποκλεισμό του Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ που ηττήθηκε με 6-4 4-6 7-5 από τον Αλεξέι Πόπιριν με τον Αυστραλό που ήρθε από τα προκριματικά να σημειώνει 3η νίκη στην σεζόν απέναντι σε παίκτη της πρώτης δεκάδας στην παγκόσμια κατάταξη. Το ματς είχε διάρκεια τριών ωρών και 17 λεπτών και επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Ρόμαν Σαφιούλιν.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις