fbpx

Rome Masters: Σαρωτική αρχή για την Σφιόντεκ (vid)

Rome Masters: Σαρωτική αρχή για την Σφιόντεκ (vid)

Η προσπάθεια της Πολωνής για την 3η διαδοχική κατάκτηση του τίτλου άρχισε ιδανικά με τη νίκη 6-0 6-0 απέναντι στην Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα.

 Η Σφιόντεκ μπήκε σε εξαιρετική κατάσταση και έβαλε τέλος στο ματς σε 67 λεπτά ενώ η επόμενη αντίπαλός της θα είναι είτε η Λέσια Τσουρένκο είτε η Μπερνάρντα Πέρα. Η νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη μετράει πλέον 31 bagel (νίκη με 6-0 σε ένα σετ) από την αρχή του 2022 ενώ η επικράτησή της απέναντι στην Παβλιουτσέκοβα την έκανε μόλις τη δεύτερη παίκτρια στην εποχή των Open μετά την Κρις Έβερτ που σημείωσε νίκες με διπλό bagel στη Ρώμη, καθώς αυτή ήταν η 2η περίπτωση στην ιταλική πρωτεύουσα και η 3η στην καριέρα της.

«Όταν παίζω σε τέτοιου είδους ματς απλά προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένη», είπε η Σφιόντεκ. «Για την ακρίβεια είναι δύσκολο να είσαι συγκεντρωμένη όταν σκέφτεσαι το σκορ οπότε προσπαθώ να θυμάμαι τι με έφερε σε αυτή την ωραία θέση και τι πρέπει να κάνω για να συνεχίσω να παίζω τόσο καλά. Κατά την άποψή μου το σκορ δεν έχει σημασία, προσπαθώ να κάνω το καλύτερό μου παιχνίδι όποιο κι αν είναι το σκορ».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις