fbpx

Χόλγκερ Ρούνε: «Δεν είμαι το κακό παιδί του τένις» (vid)

Χόλγκερ Ρούνε: «Δεν είμαι το κακό παιδί του τένις» (vid)

Ο Δανός προκάλεσε ένταση στο Madrid Open ενώ συνεχίζεται και η κόντρα που άρχισε με τον Σταν Βαβρίνκα από τα τέλη του 2022.

Ο Τζον ΜάκΕνρο πιστεύει ότι ο Ρούνε αρχίζει να δημιουργεί μία φήμη με την συμπεριφορά του στο κορτ, κάτι στο οποίο ο νούμερο 7 στην παγκόσμια κατάταξη απαντά λέγοντας ότι δεν θα πρέπει να θεωρείται το κακό παιδί του αθλήματος. «Προσωπικά δεν το πιστεύω», είπε αποκλειστικά στο Eurosport.

«Πολλοί παίκτες δεν δείχνουν τα συναισθήματά τους. Ίσως εκείνοι που το κάνουν να χαρακτηρίζονται κακοί αλλά δεν συμφωνώ. Φυσικά ο καθένας έχει την άποψή του και την σέβομαι. Όταν ο κόσμος προσπαθεί να μεγαλοποιήσει κάτι πολλοί είναι εκείνοι που ακολουθούν», συνέχισε, αποδίδοντας την συμπεριφορά του στο πάθος του για το άθλημα.

«Μερικές φορές είναι καλό να δείχνεις τα συναισθήματά σου, όχι πάντα όμως. Είμαι 20 τώρα, συνεχίζω να μαθαίνω και να δοκιμάζω αυτό που είναι καλύτερο για εμένα. Όλα έχουν να κάνουν με το πάθος για το άθλημα και πραγματικά θέλω να είμαι ανταγωνιστικός και να κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίζω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις