fbpx

Italian Open: Στο γύρο των 32 Γκοφ και Αζαρένκα (vids)

Italian Open: Στο γύρο των 32 Γκοφ και Αζαρένκα (vids)

Η Κόκο Γκοφ έκανε το σχεδόν τέλειο παιχνίδι νικώντας 6-0 6-1 τη Γιούλια Πουτίντσεβα στο ιταλικό όπεν της Ρώμης.

 Η νούμερο 6 πήρε 7 διαδοχικά γκέιμ κερδίζοντας με εμφατικό τρόπο το πρώτο σετ και μπαίνοντας με το δεξί στο δεύτερο με την Πουτίντσεβα να παίρνει μόλις ένα γκέιμ σε ένα ματς με διάρκεια μικρότερης της μίας ώρας με την Αμερικανίδα να έχει 29 winner. «Ήταν μία βαριά ήττα για εμένα», είπε η Γκοφ για τον τρίτο γύρο του Madrid Open όπου έχασε από την Πάουλα Μπαντόσα.

«Δεν ήταν η μέρα μου αλλά έχω δουλέψει σκληρά από τότε, νιώθω καλά και προπονούμαι πολύ καλύτερα. Με την αλλαγή προπονητή είναι δύσκολο, έπρεπε να προσαρμοστώ ειδικά σε αυτό το κομμάτι της σεζόν που είναι σημαντικό για εμένα».

YouTube video

Επόμενη αντίπαλός της θα είναι η νούμερο 27 Μαρί Μπούζκοβα η οποία νίκησε στα 2 σετ αν και βρέθηκε πίσω με 4-0 στα γκέιμ την Κέιτι ΜακΝάλι.

Πολύ πιο αμφίρροπο ήταν το ματς που είχε η Βικτόρια Αζαρένκα η οποία επιβλήθηκε με 6-4 6-3 της Σλόαν Στίβενς, δύο παίκτριες που έχουν περάσει από την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη με τη Λευκορωσίδα να παίρνει τελικά τη νίκη σε μία ώρα και 42 λεπτά.

Στο πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνεται και η αναμέτρηση της Τζέσικα Πεγκούλα με την επίσης Αμερικανίδα Τέιλορ Τάουνσεντ ενώ η νούμερο 5 Καρολίν Γκαρσία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Άνα Μπόγκνταν.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις