fbpx

Διπλή πρόκριση για τη Λάκη στο 15αρι της Σερβίας – Συνεχίζει στα διπλά η Κοροκοζίδη

Διπλή πρόκριση για τη Λάκη στο 15αρι της Σερβίας – Συνεχίζει στα διπλά η Κοροκοζίδη

Νικηφόρα πρεμιέρα για τη Μιχαέλα Λάκη στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Σερβίας, καθώς κέρδισε τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά, και πήρε διπλή πρόκριση για τους επόμενους γύρους, σε αντίθεση με την Έλενα Κοροκοζίδη που εστιάζει μόνο στα διπλά.

Η Λάκη νίκησε την 20χρονη Ολλανδέζα, Μαντελίεφ Χέιγκμαν, με 6-1, 6-4, μέσα σε μία ώρα και 36 λεπτά παιχνιδιού, και έτσι έκλεισε θέση για τις “16” της διοργάνωσης, διεκδικώντας την είσοδό της στα προημιτελικά, κόντρα στην Μαγκντάλενα Στοίλκοφσκα από τη Βόρεια Μακεδονία.

Αντίθετα, η Έλενα Κοροκοζίδη ηττήθηκε δύσκολα από την 22χρονη τενίστρια από τη Σερβία, αλλά και No. 4 του ταμπλό, Έλενα Μιλοβάνοβιτς με 6-2, 4-6, 6-0, μετά από μία ώρα και 49 λεπτά αγώνα.

Αναφορικά με τα διπλά, στον 1ο γύρο των διπλών, έχοντας για παρτενέρ της την Μαργκαρίτα Ιγκαντιέβα (Λετονία), το δίδυμο της Κοροκοζίδη επικράτησε των Τζινέβρα Παρεντίνι Βαλέγκα Μοντεμπρούνο (Ιταλία) και Ντάρια Σουβιρτζόνκοβα (Σερβία) με 7-5, 6-3, μετά από 85 αγωνιστικά λεπτά.

Παράλληλα, την πρόκριση για τον 2ο γύρο των διπλών πήρε και η Μιχαέλα Λάκη, που συνεργάζεται με την Εβιαλίνα Λάσκεβιτς. Το ελληνορωσικό δίδυμο επικράτησε των Σέρβικο δίδυμο των Μιριάνα Γιοβάνοβιτς και Νικόλ Παλέσεκ με 6-2, 7-5, και πέρασε στα προημιτελικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις