fbpx

Rome Masters: Δύσκολη κλήρωση για την Ίγκα Σφιόντεκ

Rome Masters: Δύσκολη κλήρωση για την Ίγκα Σφιόντεκ

Η Πολωνή μπορεί να αντιμετωπίσει την Έλενα Ριμπάκινα στα προημιτελικά του τουρνουά Masters της Ρώμης.

 Το τουρνουά στην ιταλική πρωτεύουσα είναι το τελευταίο επιπέδου WTA 1000 πριν το αποκορύφωμα της χωμάτινης σεζόν, το γαλλικό όπεν, με την παρουσία των 18 από τις 20 κορυφαίες στην παγκόσμια κατάταξη. Νούμερο 1 κόσμου η Σφιόντεκ, που πηγαίνει στη Ρώμη έχοντας πάρει τον τίτλο τα προηγούμενα δύο χρόνια, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ήττα από την Αρίνα Σαμπαλένκα στον τελικό του Madrid Open.

H Σφιόντεκ αναμένεται να έχει δύσκολη  πορεία καθώς μία από τις δύο πρώην ημιφιναλίστ του Roland Garros, η Σάρα Εράνι ή η Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα, θα είναι αντίπαλές της στο δεύτερο γύρο ενώ η νούμερο 7 και κάτοχος του Wimbledon, η Ριμπάκινα, μπορεί να είναι αντίπαλός της στα προημιτελικά.

 Η Ριμπάκινα, φιναλίστ στο αυστραλιανό όπεν, μπορεί να αποτελέσει την αντίπαλο της Μαρίας Σάκκαρη στο γύρο των 16 ενώ η Ονς Ζαμπέρ, που αποσύρθηκε από τη Μαδρίτη εξαιτίας τραυματισμού, μπορεί να δώσει το πρώτο ματς απέναντι στην πρώην νούμερο 2 κόσμου Πάουλα Μπαντόσα.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό, Κόκο Γκοφ και Τζέσικα Πεγκούλα που αποτελούν συμπαίκτριες στα διπλά, βρίσκονται σε τροχιά αναμέτρησης στα προημιτελικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις