fbpx

Madrid Open: Κατακρίθηκαν για λογοκρισία οι διοργανωτές

Madrid Open: Κατακρίθηκαν για λογοκρισία οι διοργανωτές

Κόκο Γκοφ, Ονς Ζαμπέρ και Βικτόρια Αζαρένκα ήταν μερικές από τις παίκτριες που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την στάση των διοργανωτών.

 Η Βικτόρια Αζαρένκα με την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια πήραν τον τίτλο στα διπλά των γυναικών νικώντας 6-1 6-4 τις Γκοφ και Τζέσικα Πεγκούλα ωστόσο κανένα από τα δύο δίδυμα δεν είχε την ευκαιρία να μιλήσει μετά το ματς, αντίθετα με τον τελικό των ανδρών όπου Αντρέι Ρούμπλεφ και Κάρεν Χατσάνοφ νίκησαν 6-3 3-6 10-3 τους Ρόχαν Μποπάνα και Μάθιου Έμπντεν.

«Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω μετά τον τελικό», έγραψε στο Twitter η Γκοφ. «Ευχαριστώ το κοινό για την στήριξή του σε εμάς και το γυναικείο τένις. Δεν μπορώ να εκφραστώ από εδώ αλλά θέλω να πω ότι σας ευχαριστώ».

Θέση για το θέμα μέσω social media πήρε και η Ονς Ζαμπέρ υπερασπιζόμενη τις συναθλήτριές της χαρακτηρίζοντας το περιστατικό λυπηρό και απαράδεκτο.

Αρκετές αντιδράσεις προκάλεσε επίσης και το γεγονός ότι ο Κάρλος Αλκαράθ δέχθηκε ως δώρο μία τεράστια τούρτα σε σχήμα μπάλας του τένις για τα 20α του γενέθλια ενώ για τα δικά της η Αρίνα Σαμπαλένκα, που πήρε τον τίτλο, πήρε μία πολύ μικρότερη τούρτα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις