fbpx

Rome Masters: Στο ίδιο μέρος του ταμπλό με την Σφιόντεκ η Σάκκαρη (pic)

Rome Masters: Στο ίδιο μέρος του ταμπλό με την Σφιόντεκ η Σάκκαρη (pic)

Διόλου εύκολο θα είναι το μονοπάτι της Μαρίας Σάκκαρη προς στον τελικό του επερχόμενου Rome Masters στην Ιταλία (8-21/5), μετά από όσα έβγαλε η κλήρωση της Κυριακής (7/5).

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Madrid Open στα ημιτελικά της WTA 1000 διοργάνωσης, μετά την ήττα από την Αρίνα Σαμπαλένκα, φιλοδοξεί σε μία εξίσου καλή πορεία στη Ρώμη, όμως θα χρειαστεί να κάνει μεγάλες νίκες για να το πετύχει.

Αρχικά, η Σάκκαρη θα μπει στη δράση από τον 2ο γύρο, μιας και έχει bye πρόκριση στον 1ο γύρο, και εκεί θα βρει από την απέναντι μεριά του φιλέ είτε την Μπαρμπόρα Στρίκοβα, είτε την Μαργιάνα Ζαβένσκα.

Αν τα καταφέρει στην πρεμιέρα της, πιθανότατα θα παίξει είτε με την Μπιάνκα Αντρέσκου, είτε με την Μαρκέτα Βοντρουσόβα, ενώ εφόσον συνεχίσει τις νίκες, η λογική λέει πως θα βρεθεί στο δρόμο της η Έλενα Ριμπάκινα.

Αν έχει κάνει το 3/3 μέχρι τότε, η Μαρία θα συναντήσει στον προημιτελικό (με βάση πάλι λογικής) την No. 1 του κόσμου, την Ίγκα Σφιόντεκ, που χθες (Σάββατο 6/5) ηττήθηκε στον τελικό της Μαδρίτης από την No. 2 της WTA κατάταξης, την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Μιλώντας τώρα για τα ημιτελικά, πολύ πιθανό η Σάκκαρη να αντιμετωπίσει εκεί την περσινή φιναλίστ της Ρώμης, την Ονς Ζαμπέρ. Στο άλλο μέρος του ταμπλό, Σαμπαλένκα, Γκαρσία, Πεγκούλα και Γκοφ διεκδικούν με αξιώσεις μία πορεία μέχρι τον τελικό.

Πιθανοί προημιτελικοί του Rome Masters:
Ίγκα Σφιόντεκ-Μαρία Σάκκαρη
Ονς Ζαμπέρ-Ντάρια Κασάτκινα
Κόκο Γκοφ-Τζέσικα Πεγκούλα
Καρολίν Γκαρσία-Αρίνα Σαμπαλένκα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις