fbpx

Madrid Open: Απέναντι στην Σαμπαλένκα η Σάκκαρη για την πρόκριση στον τελικό της Μαδρίτης

Madrid Open: Απέναντι στην Σαμπαλένκα η Σάκκαρη για την πρόκριση στον τελικό της Μαδρίτης

Έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα, και να φτάσει στον τελικό του Mutua Madrid Open είναι η Μαρία Σάκκαρη, που θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης (4/5) την Αρίνα Σαμπαλένκα, στο πλαίσιο του 1ου χρονικά ημιτελικού της WTA 1000 διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος), καθώς είναι το δεύτερο κατά χρονολογική σειρά παιχνίδι στο Manolo Santana Stadium, και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 6HD.

Αναμφίβολα, προμηνύεται μία μεγάλη “μάχη” ανάμεσα σε δύο γνώριμες αντίπαλες, που παρά το πλούσιο παρελθόν τους, δεν έχουν αναμετρηθεί στο χώμα ξανά.

Σάκκαρη και Σαμπαλένκα έχουν συναντηθεί στο κορτ άλλες 8 φορές μέχρι σήμερα, με την No. 2 του κόσμου να προηγείται με 5-3 στις νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Την τελευταία φορά που ήρθαν αντιμέτωπες, η 24χρονη τενίστρια από τη Λευκορωσία κέρδισε με 6-2, 6-3 τη Μαρία, για να προκριθεί στον τελικό της Καλιφόρνια, στο Indian Wells.

Θυμίζουμε, πως η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια προέρχεται από τη μεγάλη ανατροπή σε βάρος της Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου, την οποία και κέρδισε με 6-7(3), 6-4, 6-2, μετά από δύο ώρες και 52 λεπτά παιχνιδιού, ενώ η Σαμπαλένκα επέστρεψε από χαμένο σετ κόντρα στην Μάγιαρ Σέριφ, και τη νίκησε δύσκολα με 2-6, 6-2, 6-1.

Στο ματς που θα ρίξει την αυλαία της ημέρας στη Μαδρίτη, η No. 1 του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ, θα αντιμετωπίσει την Βερόνικα Κουντερμέτοβα, στο πλαίσιο του 2ου χρονικά ημιτελικού του τουρνουά, και από αυτό το παιχνίδι θα προκύψει και η δεύτερη φιναλίστ, για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (6/5).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις